Görüş Bildir
Haberler
Themeforest Üzerinden WordPress Tema Satın Almak

Themeforest Üzerinden WordPress Tema Satın Almak

01.03.2014 - 00:57 Son Güncelleme: 01.03.2014 - 01:10

Themeforest Üzerinden WordPress Tema Satın Almak

Yeni açılan wordpress kategorisinde bu yazımda sizlere themeforest üzerinden wordpress tema satın almak konusundan bahsedeceğim. 

Hızlı ve ucuz yoldan web sitesine sahip olmak isteyenler, ve tasarım ve kod bilgisi olmayanlar için bulunmaz kaftan olan envato pazaryerine bağlı themeforest üzerinden wordpress tema satın almak ihtiyaçlarınıza çözüm olabilir. Binlerce seçenek arasında kullanıcı dostu ve gerek tasarım anlamında bir çok temaya 20 ila 50 dolar arası bir fiyat ile sahip olabilirsiniz.

Themeforest üzerinden wordpress teması nasıl alınır ?

Bunun için öncelikler envato pazaryeri sistemine üye olmanız gerekmektedir. Themeforest bir envato sitesi olduğu için ortak giriş paneli bulunmaktadır. Ardından wordpress kategorisinde beğendiğiniz bir temayı paypal ile kredi kartınızla hemen satın alabilirsiniz.

Themeforest üzerinden tema satın aldım nasıl indirebilirim ?

Temayı beğendiniz ve ödemeyi yaptınız. Ödemeyi yaptıktan hemen sonra sayfa yenileniyor ve temanın indirme bağlantı adresi ortaya çıkar. Bağlantı adresine tıklayıp themeforest üzerinden temanızı indirebilirsiniz. Satın aldığınız temayı tekrar indirmek için items bölümünden bağlantı adresine tekrar ulaşabilirsiniz.

Kaynak: http://www.sosyalradar.com/themefores...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın