Görüş Bildir
Haberler
The Witcher 3'ten Emekli Olanlara: Dev Canavarlara Karşı Mücadele Ettiğimiz Birbirinden Sağlam 11 Oyun

The Witcher 3'ten Emekli Olanlara: Dev Canavarlara Karşı Mücadele Ettiğimiz Birbirinden Sağlam 11 Oyun

FPS oyunlarında mermi atmaktan, MOBA'larda TF'de kaybetmekten yorulduysanız sizi gerçek aksiyonla tanıştıralım. Devasa canavarlara karşı mücadele ettiğimiz, Lovecraft kitaplarından çıkmış gibi duran yaratıkları alaşağı ettiğimiz oyunları listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Horizon: Zero Dawn

1. Horizon: Zero Dawn

Horizon serisinin ilk üyesi eşi benzeri bulunmayan bir dünyaya davet etmiş ve robotik hayvanların gezdiği topraklara müthiş bir maceraya sürüklemişti. Devasa suretlerdeki mekanik canavarlara karşı savaştığımız oyun kesinlikle bir şansı hak ediyor.

2. Shadow of the Colossus

2. Shadow of the Colossus

Oyun dünyasında benzeri bulunmayan Shadow of the Colossus ise kozmik büyüklüklere sahip titanlara karşı mücadele etme fırsatı sunuyor. Oyun dünyasının en özel yapımlarından biri olan Shadow of the Colossus, deneme fırsatı olan oyuncuların asla kaçırmaması gereken oyunların başında geliyor.

3. Dauntless

3. Dauntless

Oyuncular arasında 'bedava Monster Hunter' olarak bilinen Dauntless geçtiğimiz süreçte büyük oyuncu kayıplarına uğradı. Yine de keyifli saatler sunduğunu düşündüğümüz oyunda dev canavarların peşine düşebilir ve canavar kesme açlığınızı dindirebilirsiniz.

4. Hunt: Showdown

4. Hunt: Showdown

Crytek imzalı Hunt: Showdown, başarılı görselliğiyle oyuncuları birbirlerine ve ilginç yaratıklara karşı çeşitli mücadelelere davet ediyor. Çıkış yaptıktan bu yana stabil bir başarı ivmesi elde eden Hunt türün hayranlarını memnun edecek.

5. Bloodborne

5. Bloodborne

FromSoftware deneyiminin H.P. Lovecraft'ın aklıyla birleştiği benzersiz yapım Bloodborne ise agresif dövüş sistemiyle muazzam bir deneyim vadediyor. Oyuncuya kendini küçük ve önemsiz hissettiren onlarca canavar, Bloodborne'ın dünyasında kayıtsızca kurbanlarını bekliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dragon's Dogma: Dark Arisen

6. Dragon's Dogma: Dark Arisen

CAPCOM imzalı Dragon's Dogma: Dark Arisen ise oyun tarihinin en başarılı serilerinden dersler alarak nefis bir deneyim sunuyor. Dark Souls'un çaresiz atmosferini parti-temelli bir oynanışla birleştiren Dragon's Dogma, özellikle Berserk sevenlerin yüzünü güldürecek.

7. Dark Souls

7. Dark Souls

'Dev canavarlara karşı savaşmak' deyince akla Dark Souls serisinden başkası gelmiyor. İstisnasız her listemizde yer verdiğimiz seriyle aranızdaki buzları kırmalı ve en kısa sürede Dark Souls dünyasına giriş yapmalısınız. Çektiğiniz her acıya değecek diyor, başdüşmanlar karşısında iyi şanslar diliyoruz.

8. Monster Hunter: World

8. Monster Hunter: World

Monster Hunter serisini çok oyunculu bir dünyayla temellendiren MH: World, onlarca farklı silahtan biriyle devasa yaratıkların peşinize düşeceğiniz fevkalade bir oyundur. Fakat başladıktan sonra gerçek hayat ile Monster Hunter: World arasında bir seçim yapmanız gerekebilir.

9. Praey for the Gods

9. Praey for the Gods

Listemizdeki en güncel oyunlardan biri olan Praey for the Gods ise Shadow of the Colossus'tan ders alarak özlediğimiz bir deneyimi yeniden sunmayı hedefliyor.

10. Painkiller: Black Edition

10. Painkiller: Black Edition

2004 çıkışlı Painkiller, Steam üzerindeki 18,00 TL'lik fiyatıyla oldukça başarılı bir FPS deneyimi sunuyor. Oyun dünyasının az bilinen mücevherlerinden biri olan yapım çatışma becerilerinizi birbirinden ilginç düşmanlarla test edecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

11. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Oyun dünyasında açık dünya ve keşif elementlerine yeni bir yön veren Breath of the Wild kendisinden sonra çıkış yapan onlarca oyuna örnek oldu. Oynama imkanına ulaşabilecek her oyuncunun Breath of the Wild'i deneyim etmesini şiddetle öneriyoruz. Hyrule'daki maceralarda göreceğiniz dev canavarlar karşısında iyi şanslar diliyoruz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nami

Witcher 3'ün daha çok hikayesiyle ön plana çıkan bir oyun olduğunu düşünüyorum. Dediğiniz gibi bu oyunlarda genel olarak sadece canavarlarla savaş üzerinde d... Devamını Gör

CorayySailoR

Generation zero tavsiye ederim arkadaşlar ile oldukça keyifli oluyor!

ozdemir.1903

DMC var. Özellikle Dante gibi bir karakteri ve güzel bir hikayesi varken diğerleri o kadar hoşuma gitmez.