Görüş Bildir
Haberler
The Flash Hakkında Genel Bilgiler / Spoiler içerir / Dizi ve Çizgi-Roman

etiket The Flash Hakkında Genel Bilgiler / Spoiler içerir / Dizi ve Çizgi-Roman

Enes Uludag
26.04.2015 - 02:47 Son Güncelleme: 26.04.2015 - 16:43

The Flash Hakkında Genel Bilgiler

Merhaba arkadaşlar bu benim ilk konum olacak mutlaka eksik bilgiler ve yanlışlar olacak çizgi roman hakkında ise Türkiye'de süper bir bilgi olmadığı için ilk başta dediğim gibi eksiklerimi ve yanlışlarımı maruz görünüz. 

The Flash Nedir ? 

Flash karakterimizin kendine koyduğu takma isimdir. Gerçek ismi ise en çok bilinenden başlayarak Barry Allen , Wally West , Bart Allen ve Jay Garickdir. Her ne kadar böyle olsa da karakterlerimiz DC evrenine göre cinsiyet ve ırk değişimine uğrar. Hespi ayrı birer kişidir.

Fakat aralarındaki en güçlü  Flash Wally West’de diğer flashlar gibi süper hız gücüne sahiptir. Açılan bir boyut kapısını kapatabilmek için elinden gelen tüm çabayı gösteren Wally kendini Speed Force boyutunda hapsolmuş bulur. Büyük güçlüklerle oradan çıkabilen Wally Speedforce'la arasında direkt bir bağ kurulduğunu fark eder. Bunun sonucunda Wally West  kendinden önceki iki Flashdan çok daha güçlü ve hızlı olduğunu ve onlarda olmayan yeteneklere sahip olduğunu fark eder. Speed Force’la olan bağı sayesinde geçmişte ve gelecekte speed force’u kullanan herkesle iletişim kurabilmiştir.

Speed Force demişken peki bu Speed Force nedir ? 

DC 'deki hız birimlerinden biri olup en yüksek hızı belirtmektedir. DC 'de hız bariyerleri vardır;

Ses, Işık, Zaman (bu bariyeri aşabilen zamanı kendisi için durdurur), Boyutsal (Dimension-Bu bariyeri aşabilen boyutlar arası yolculuk edebilir ve Işık Hızından en az 127 Milyon kat hızlı hareket edebilirler) ve en son SPEEDFORCE 'dur.

Barry Allen Superman 'in Speedforce 'u aşabileceğini düşünür. Hatta Batman 'e Superman 'in neden gücünü sakındığını sorar. (Superman, Boyutsal bariyeri aşabilir fakat Flash gibi Speedforce 'a hakim edemeyişinden yüksek hızlarda giderken etrafına zarar verir)

 Flash Hangi Güçlere Sahiptir?

Flash ve yakınları sonsuz gençlik adı verilen ölümsüzlüğü taşır. Hem kendisi hem de eşleri bu açıdan yaşlanmazken Speed Force ismini verdiğimiz güç kaynağından aldıkları gücün eseridir. Speed Force kullanılarak enerji inşaları oluşturulabilir. Örneğin Wally West’in kullandığı kostüm, enerjiden oluşan bir katı madde olup gücünü Speed Force’dan alır. Yine Flash etrafında enerji duvarı oluşturabilir, hızını objelere ya da diğer insanlara aktarabilir, her şeyden hız çalabilir.

Flash Nasıl Oluştu ? 

Flash bir takım deneyler yüzünden onu yapay bir yıldırımın çarpması ile şuan ki güçlerini kazanmıştır. Bu tesadüf mü ? '' Tesadüf değil Barry bu yıldırım seni seçti ''

Bizim Flashların birde toplu resmini görelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bunlarda bizim Flashlar fakat resim biraz gençlik hallerini gösteriyor , Bart Allen ve Wally West'in ama olsun.

Sıra bizim Flashların düşmanlarını ve dostlarını anlatmaya geldi. Düşman ve dostlarını anlattıktan sonra kısa bilgiler vermeye devam edeceğim.

Aslında düşmanları Justice League karşı olan herkes ama özellikle bir kaç tane düşmanı var onlardan ilki herkesin tahmin edebileceği gibi

REVERSE FLASH ( TERS FLASH )

Resimden de anlaşıldığı üzere isminin hakkını veriyor. Reverse Flash'ın ismi Eobard Thawne , 25.YY da yaşan bir bilim adamı kendileri Flash'ın Flash olduğu deney ile kendini de bir güzel Flash güçleri kazandırmış üstüne üstlük bizim Flasha teşekkür etmesi gereken yerde düşmandır. Hatta onu öldürmek istemekte ama ve lakin gel gör ki öldüremez neden mi ? Çünkü geçmişe gidip Flash'ı öldürür ise deney hiç var olmamış olucak kendisi de bu güzel güçleri kaybedecektir.

GRODD ( Gorilla Grodd ) ( Goril Grodd ) 

Sıradaki düşmanımız psişik güçleri olan bir Goril. Deneyler sonrasında oluşan bu goril  her goril  gibi normaldi ailesi ile muz yer pire ayıklardı  . Ama başka bir hikayede ise bu bizim güzel gorilin yaşadığı bölgeye bir uzay aracı düşer , içinden çıkan uzaylı etrafına toplanan gorillere bir takım yetenekler verir. Bu yetenekler sayesinde konuşabilir ve düşünebilir hale gelmişlerdir. Grodd ve en yakın arkadaşı ismini hatırlamıyorum. Psişik güçler kazanmışlardı. Bu güçleri dünyaya ele geçirmek için kullanacaktır fakat uzaylıyı öldürmeleri gerekmektedir. Arkadaşı kendini feda eder ve grodd uzaylıyı öldürüp başa geçer ve tüm gorilleri kontrol edebilir. Aslında grodd kötü olmakla birlikte kimseye güvenmez.Düşman gruplara katılır onları yarı yolda bırakıp kaçar. Goriller ise Flash'ı tanrının habercisi olarak hatırlar. Tabi ki grodd buna inanmaz. Ama en çok bilinen hikaye dediğim gibi deneylerden kazanılan güçtür.

CAPTAIN COLD ( KAPTAN SOĞUK , BUZ ) 

Captaın Cold ise zekasını iyi kullanan dakik biridir. Fakat özel bir gücü yoktur. Flash'ın arkadaşı Cisco Ramon'un yapmı olduğu dondurucu silahi ele geçirerek bir çok suç işler ve Flash'ı düşman olarak kabul eder. Flash'ın da gerçek kimliğini bilmektedir. Yanında savaşan arkadaşı ise heatwave ( Sıcak Hava Dalgası ) adından da anlaşıldığı gibi ateş delisi bir adamdır. Suçları genel olarak insani suçlar oluyor.

Killer Frost ( Katil Buz , Don , Soğuk ) 

Hakkında benimde fazla bir bilgim yok ama baş düşmanlarından biridir. İlk olarak ismi Caitlin  Snow'dur . Flash ile beraber çalışan ve onunla çok iyi bir arkadaştır. Nişanlısı patlama sonucu F.İ.R.E.S.T.O.R.M olmuştur. Anti Hero deniliyor kendisine. Nötr bir karakter olarak kalmıştır. Kötüleri öldürülmesi ile dünyanın daha iyi bir yer olacağını savunuyor.

GOLDEN GLİDER 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Golden Glider aslında Captain Cold'un kız kardeşidir. Ve silahını bizim The Vibe yani Cisco Ramon'dan almıştır . Nasıl mı aldı ? Cisconun kardeşini tehdit ederek ona zorla silah yaptırdılar. 

Silahın özelliği : 

Vurduğu her şeyi altın'a çevirir.

THE TRİCKSTER ( DÜZENBAZ )

ilesi ile birlikte sirkte akrobatlık yapan Giovanni Giuseppe, ailesi kadar başarılı değildi. Babasının baskılarına daha fazla dayanamayarak kendisine akrobasi hareketlerinde kolaylık sağlayabilecek ekipmanlar yapmaya başladı. Havada yürüyebilmesine imkan sağlayan ayakabbılarının başarısı üzerine Giovanni, ismini 'James Jesse' olarak değiştirip suç hayatına atıldı. Ortalamanın üstünde bir zekaya sahip olmasına rağmen, yıllar ilerledikçe delirmeye, zekasını saçma sapan icatlar(patlayan oyuncak ayılar, dünyanın en büyük şırıngası vb) üzerinde harcamaya başladı. 'Jokerin daha az psikopatı' olarak tanımlanabilecek karakteri 90'lardaki Flash dizisinde dünya ahiret idolümüz olan Mark Hamill canlandırmıştı.

Justice League nedir ? ( Adalet Ligi , Takımı , Birlik)

Justice League bir kaç süper kahramanın bir araya gelmesinden oluşan bir birliktir.Adından da  anlaşıldığı gibi adalet getirmek için düşmanları yakalayıp , hapsederek engellerler. Genel olarak öldürmezler. ( Genel derken evrene göre farklılık gösteriyor ama çoğunluk ile iyilerdir ) 

Peki bu takımın üyeleri kimler ve kimlerdi onları tanıyalım. Herkesin bildiği ve yakından tanıdığı kişi : 

BATMAN ( Yarasa Adam )

Batman'in gizli kimliği milyarder sanayici, playboy ve hayırsever olan Bruce Wayne'dir. Henüz çocukken ailesinin öldürülmesine şahit olan Wayne, pek çok çeşitli alanlarda kendini eğittikten sonra yarasa temalı kostüm ve ekipmanları ile suça karşı savaşa başlar. Pek çok diğer süper kahramanlar gibi süper güçleri yoktur, zekası ve dedektiflik yeteneğini, şirketi sayesinde bilim, teknoloji ve kişisel serveti ile destekleyerek savaşını sürdürür.Fakat başka evrenlerde Yellow Lantern olduğu biliniyor.Baş düşmanı Jokerdir. 

SUPERMAN ( SÜPER ADAM , İNSAN )

Superman herkesin yakından sevdiği ve tanıdığı bir süper kahramandır. Kendi yaşadığı krypton gezegeni yok olurken annesi ve babası onu uzay aracı ile Dünya ya göndermiş ve gittiğin gezegenin TANRISI olacaksın sözünü de eklemişlerdir. Superman gücünün tamamını güneşten almaktadır. Smallville adlı kasabaya düşen superman'i Martha ve Jonathan Kent adlı çocukları olmayan çift bulur ve kimseye bildirmeden evlatlık edinip illegal yollardan sahte belgeler ile bu işlemi gerçekleştirirler. 

Kryptonlu ismi : Kal - EL

Superman'in güçleri : 

X-Ray Görüşü , güper Nefes , gözlerinden ışın salma , uçma , süper ses , süper işitme , süper hızlı koşma , hipnoz , süper dayanıklılık ,  süper güç  , süper zeka gördüğünü asla unutmaz ve tek okumada her şeyi ezberler 

Zayıf Noktaları

Superman kendini durmadan geliştiren biridir. İlk zamanlardaki gücüyle şimdiki gücü bir değildir. Zayıf nokta olarak görülen Kriptonit taşına bağışıklık kazanmıştır bu sayede. Ama kazanmadan önce Superman'in zayıf noktalarından biri kriptonit taşıdır. Kriptonit taşı parçalanmış kripton gezegeninin parçalarıdır, evrenin her yerine dağılmıştır ve çok nadir bulunur. Özellikle yeşil kriptonit Superman'e çok zarar verir, kırmızı ve sarı kriptonit taşının da yan etkileri vardır. Yeşil kriptonit Superman'e yaklaşması halinde Superman güçlerini kaybeder, eğer taş Superman'e değerse Superman ölebilir. Kırmızı kriptonitin birçok yan etkisi vardır.(Çizgi romanda böyledir, ama Smallville isimli dizide sadece kişiliğine etkiyormuş olarak gözükür.) Siyah kriptonit(yeşil kriptonit çok yüksek sıcaklarda ısıtılmasıyla oluşur.) Superman'i iki ayrı bedene böler, iyi ve kötü Superman olarak. Gümüş kriptonit olmadık şeyler, halüsinasyonlar görmesine sebep olur. Pembe kriptonit ise Superman'i cinsel anlamda yumuşatır. Kriptonit taşının Superman'e zarar vermesinin sebebi sarı güneştir, kızıl güneşte hiçbir etkisi yoktur. Kriptonit taşının Kripton gezegeninde normal bir taştan farkı yoktur. Superman birde kurşunun arkasını pek iyi göremez ve bunun nedeni kurşunun radyoaktif ışımalara karşı dayanıklı olmasıdır.

Düşmanları : 

  • General Zod:Süperman'in ırkından olan kripton Generalidir Süperman'in düşmanıdır

  • Brainiac:

  • Darkseid: Apoklips gezegeninin güçlü yöneticisidir. Dünyayı fethetmek emellerindendir.

  • Doomsday: Her öldüğünde öldüğü şekle bağışıklık kazanarak geri gelen DC 'nin en güçlü kötüsüdür.

  • Mongul: Emrinde gladyatörleri olan bir uzaylıdır. Superman baş düşmanıdır.

  • Metallo: Gücünü Kriptonitten alan ve Superman'a karşı bu enerjisini kullanan bir kötüdür. Kendini metal bir robota bürüterek taaruz eder.

  • Lex Luthor: Normal bir insandır, çok zekidir ve atletik bir vücudu vardır. Amacı Superman'ı yok etmek ve dünyaya hükmetmektir.

  • Bizarro: Superman'ın kanı alınarak Lex Luthor tarafından yapılan bir karakterdir. Denilenin tersini yapmasıyla bilinir. Bazen iyilik bazen kötülük yapar.

  • Mr. Mxyzptlk: Koca ve kel kafalı bir karakterdir. Özel güçleri vardır. Adını tersten söylerseniz 3 ay ortadan yok olur.

GREEN LANTERN ( YEŞİL FENER )

İçeriğin Devamı Aşağıda

Green Lantern tek kişi değildir. Green Lantern Corps. olarak bilinirler ve güçlerini tamamen iradeden alırlar. Green lantern'nün Dünya temsilcilerinden biri de HAL JORDAN'dır. Yüzük kullanıcısını seçer ve yüzüğün gücü ise hayal ettiğin herhangi bir şeyi madde halinde gerçekleştirir.  Sadece Green Lantern Corps. yoktur bilinen fener birlikleri ise şöyledir.  

Green Lantern : Willpower :  Green Lantern serisinin temel öğesi olan “yeşil güç yüzükleri”, bu konseptin de merkezinde, kontrol edilebilir bir güç olarak karşımıza çıkıyor.

Yellow Lantern : Sinestro Corps :   Gücünü saf korkudan alır. ( Batman'i düşmanları korku salmasından dolayı seçmiştir ) Kurucusu Sinestro'dur.

Red Lantern : Red Lantern Corps : Gücünü saf öfkeden alır. Manhunters adlı robotların neredeyse tamamen katlettiği 666. Uzay bölümünün son temsilcilerinden Atrocitus’un yarattığı Red Lantern Corps’un üyeleri, öfke Emotional Spectrum’un uçlarında bir duygu olduğu için çoğu zaman bu gücü kontrol edemiyorlar.

Orenga Lantern : Agen Orange : Güçlerini açgözlülükten ve doyumsuzluktan alırlar . “Greed”, farklı kullanımlarda farklı anlamlar ifade edebilen, Türkçe’ye çevrilmesi zor bir kelime - fakat Green Lantern serilerinde görüldüğü şekliyle sanırım en isabetli olarak “doyumsuzluk” şeklinde çevrilebilir. Bitmek bilmeyen bir sahip olma güdüsü ile beslenen turuncu güç yüzüğü, bu doğası gereği yalnızca bir sahibe hizmet edebiliyor - ki bu da Larfleeze adlı bir varlık.

Fakat, Larfleeze’in bir şekilde “ele geçirdiği” veya “tükettiği” canlıları, turuncu ışıktan oluşan varlıklar olarak geri getirmek gibi bir özelliği de var, ki Orange Lantern Corps kavramı da genellikle bu varlıklar için kullanılıyor. Bunun dışında, Green Lantern Corps gibi spesifik bir Orange Lantern birliği yok.

Blue LanternBlue Lantern Corps : Gücünün kaynağı Umuttur. The Flash'ta bu yüzüğe laik görülmüş ve ona verilmiştir. 

Guardians of the Universe’ün en tanınmış üyelerinden Ganthet ve Sayd’in, duygularla fazla haşır neşir olmaları nedeniyle bu gruptan uzaklaştırılıyorlar, ve Blue Lantern Corps’u kuruyorlar. Umudu simgeleyen bu renk, kırmızı,  turuncu ve sarı ışığa karşı oldukça güçlü olmasına karşın, yanında bir Green Lantern Corps üyesi olmadığında yüzde yüz potansiyelle çalışamıyor.

Bu, yüzükler / ışıklar arasındaki ilişkilere güzel bir örnek: Umduğun şeyi gerçekleştirecek irade gücün olmadığı sürece umudun bir işlevi yok; eğer umudun varsa korku yavaş yavaş gücünü yitiriyor, umudun varsa öfken dinmeye başlıyor, vs.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Flash'ın Blue Lantern hali : 

Purple Lantern : Star Sapphire Corps: Green Lantern mitosunda uzun süredir Star Sapphire adıyla yer alan öğe, Emotional Spectrum’un ortaya çıkmasıyla birlikte ayrı bir “corps” olarak yeniden kurgulanıyor. Aşkı temsil eden mor ışığı kullanan Star Sapphire Corps üyeleri, Emotional Spectrum’un diğer ucunda olan bu gücü çoğu zaman kontrol edemiyorlar, fakat Red Lantern Corps durumunda olduğu gibi, bu gücü kontrol edebilen karakterler de var.

Star Sapphire adını kullanan orijinal karakterlerle doğru orantılı olarak, bu organizasyonda yer alan karakterlerin genellikle kadın karakterler olduğunu da belirtmekte fayda var.

NOT : Ölüm ve yaşam yüzüğümüzde vardır. Onun da Flash ile bağlatısı vardır . İleri de anlatacağım .

Wonder Woman ( HARİKA, MUHTEŞEM  KADIN )

Wonder Woman'ın kendisinin Yunan Tanrılarından alınan güçleri vardır . Süperman gibi güçlere sahiptir. Süper hız , süper güç , süper dayanıklılık , uçma yeteneklerine sahiptir. Bunların yanında kalkan , kılıç ve kement kullanmakta. Kement dediğim şey ise bir ip , Doğruluk İpidir. İpin gücü bağladığı kişiye sorduğun soruya doğru cevap vermeye zorlamaktır.

Her ne kadar Batman'dan hoşlansada Batman bunun farkında değildir.

Gerçek ismi ise : Diana 

Aquaman ( Su Adam ) 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu karakterimizin ismi Arthur Curry. Sarı saçlarının nedeni ise lanet , Deniz altı insanlarında sarı saç lanetli demektir. Bir su altı sakini ile yer yüzü sakininin çocuklarında görülen bir lanettir. Buna rağmen Aquaman 7 Denizin Kralı olmayı başarmıştır. Arrow'u adadan kurtardığıda biliniyor ( New 52 ) 

Cyborg ( Robot

Cyborg önceki hayatında başarılı bir Amerikan Futbol oyuncusudur. Babası da bir bilim adamıdır. Babası oğlunun maçlarına yoğun işleri yüzünden gidemez ve oğlu doğal olarak babasına kırılır ve babasına söyler ama babası hala takmaz garibanı . Babasının laboratuvarın da Darkseid'in gönderdiği meka askerler'in saldırısına uğrar ve robot bunun içine girer. Babası kendi yaptığı özel bir makineye oğlunu sokar ve içindeki robot birden bütün bedenini ele geçirir ama kontrol ondadır. Tek sağlam kalan organları ise kalbi ve tek bir akciğeridir.

Güçleri 

Dünyanın bütün siber ağına ve teknolojisine bağlıdır. Işınlanabilir. Kısacası Robot insandır.

Martian Manhunter

Kendisi çok değişik bir Marslıdır. Mars'ın tek hayatta kalan canlısıdır. Superman gibidir. Bir çok özelliği vardır. Uçma , Elastiklik , Kılık değiştirme , Beyinlere girebilme , gözlerinden ışın salma gibi güçlere sahiptir. Justice League kadrosunda yer almıştır.

GREEN ARROW  ( Yeşil Ok )

Green Arrow bilindiği üzere diziye uyarlanmış bir DC süper kahramanıdır. Karakterimizin ismi Oliver Queen'dir. Tekne gezisinde babası ile bir adaya düşüp babası oğlunun yaşaması için intihar edip adada cehennem gibi 5 yıl geçirdikten sonra şehrine dönüp kanunsuz olmuştur. Flash ile genelde ortak çalışmalar içinde bulunmuştur.

HAWK GİRL ( ŞAHİN KIZ )

Hawk girl (Şahin Kız) çok güzel kanatları olan bir süper kahramandır. Şahinlerin bütün özelliklerine sahiptir. Şahin gibi bağırabilir, uçabilir. Örsünü kullanarak düşmanlarına saldırır.Örsünden özel iyon ışınları çıkararak rakiplerine zarar verebilir.Örsü metalden yapılmadır .Justice League of America'nın kurucularındandır. Ayrıca greenlantern ile birbirlerine karşı ilgi beslerler.çok azimlidir ve asla pes etmez.bir ara adalet birliğinden ayrılmıştır ama sonra birlik onu yeniden takıma almıştır.hawkgirl thangirian yani şahin insanlar olan kendi ırkı nedeniyle takımdan ayrılmıştı thangirianlar dünyayı ele geçirmeyi hedefliyordu ve hawkgirl onlara yardım etti thangirianlar dünyanın tek umudu olan adalet takımını yakaladılar ve hawkgirl arkadaşlarının acı çekmesine dayanamadı sonra adalet takımının thangirianları yenmesine yardım etti herkes adalet takımına ihanet ettiğini sanıyordu ama hawkgirl yüzünden thangirianlar iki şavaş kaybetmişti

Green Lantern ( John Stewart )

İçeriğin Devamı Aşağıda

Green Lantern Corps'un dünyayı temsil eden başka bir üyesidir. Justice League'te bulunmuştur.

Shazam ( Captain Marvel )

Asıl ismi Billy Batson olan DC Comics karakteri.

Shazam dediğinde üzerine bir yıldırım düşer. Bu yıldırım büyücü Shazam tarafından Billy 'e altı mitolojilik karakterin güçlerini vermesi için gönderilir. İlk olarak 1939 yılında Clarence Charles Beck ve Bill Parkertarafından yaratılmıştır. Captain Marvel The World's Mightiest Mortal(Dünyadaki en güçlü ölümlü) ünvanının sahibidir. Marvel comics'de böyle bir karakteri olduğu için telif haklarından dolayı dergi kapaklarında Captain Marvel yerine Shazam yazılmaktadır.

Güçleri :

Solomon'un bilgeliği: Captain marvel geleceği görebilir, Yeryüzündeki gelmiş geçmiş bütün dilleri bilir, insanları hipnotize edebilir.

Herkül'ün Kuvveti: Captain marvel inanılmaz boyutlarda süper insan gücüne sahiptir. Kolaylıkla çeliği bükebilir, duvarları delip geçebilir, çok ağır nesneleri kaldırabilir.

Atlas'ın dayanıklılığı: Captain marvel çok büyük fiziksel saldırılardan bile sağ olarak çıkabilir ayrıca yemeye, içmeye, uyumaya, nefes almaya da ihtiyaç duymaz.

Zeus'un gücü: Captain marvel shazam dediğinde düşen yıldırım Captain marvel'ın bütün güçlerini artırır ve bütün güçlerinin kaynağı budur, yıldırım gücü, büyü gücü ve hızlı iyileşme sağlar. Bu yıldırım silah olarak da kullanabilir. Eğer Captain Marvel olduktan sonra yine Shazam derse normal insan olan Billy Batson haline dönüşür ve hiçbir gücü kalmaz.

Aşil'in cesareti: Kendi hayatını arkadaşları , dostları ve diğer insanların hayatlarının önüne sermede çekince duymayacak kadar cesurdur.

'Mercury'nin hızı: Captain marvel super sonic hızda hareket edebilir ve uçabilir. Yaklaşık 1,289 km\s . Yani Superman kadar hızlı uçamaz.

THE VİBE 

İsmi Cisco Ramon olan The Vibe isimli karakterimiz Flash'ın en yakın arkadaşlarından biridir ve onunla çalışma geçmişi uzundur. The Vibe Black Canary'nin Cry Canary ses dalgası isimli cihazını yapan ve birçok silah üreten bilim adamlarındandır. 

Güçleri ise : Sonic wawe yani sonic dalgalar üretip rakibe saldırır. ( Açıkçası tam olarak güçlerini bilmiiyorum )

White Lantern 

The Flash ölülerin canlandığı Black Lantern'e karşı Justice League ile bir takım White Lantern takımı kurmuştur.

Aşağıda görüldüğü gibi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
716
250
138
55
52
39
35