Görüş Bildir
Haberler
TV
The Big Bang Theory Oyuncularının Dudak Uçuklatan Yeni Maaşları

The Big Bang Theory Oyuncularının Dudak Uçuklatan Yeni Maaşları

Ayhan
05.08.2014 - 18:22 Son Güncelleme: 05.08.2014 - 20:23

The Big Bang Theory Oyuncularının Dudak Uçuklatan Yeni Maaşları

Cnbc-e’nin yemek yerken izlettiren, izlettirirken yemek yediren dizisi The Big Bang Theory’de yeni sezon maaşları belli oldu.

On bölümde bir aynı esprileri yapmalarına, ellerindeki sarışın aptal klişesini sürekli kullanmalarına rağmen 7 sezondur yayınlanan ve CBS’nin 1 numaralı dizisi olan The Big Bang Theory’nin oyuncularının bölüm başına 1 milyon dolar alacağı açıklandı. Geçtiğimiz sene bölüm başına 350.000 dolar alan oyuncular, TEFE/TÜFE rakamlarına göre salatalıktan sonra fiyatı en çok yükselen ürün oldu. Oyuncuların alacağı primler de hesaba katılırsa diziye kapak atanların gelecek seneler içinde 90 ile 100 milyon dolar arasında bir meblağ kazanmaları bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde kanal dizinin 12. sezona kadar yayınlanacağını duyurmuştu.

Yapımcılar durumla ilgili olarak, “Herhangi bir kostüm, makyaj, görsel efekt, mekan, yol, çay-kahve masrafımız yok. Biz de parayı oyunculara yatırıyoruz. En çok parayı uzun olana veriyoruz, çünkü en çok ona gülüyorlar. Zaten maaş üzerine çok düşünmedik, ‘Hepinize 1 milyon dolar!’ dedik toplantı bitti.” dedi. Dizinin 8. sezonu 22 Eylül’de yayınlanmaya başlanacak.

Kaynak: http://playtusu.com/haber/detay/8464/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
5
5
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

On bölümde bir aynı esprileri yapmalarına, ellerindeki sarışın aptal klişesini sürekli kullanmalarına rağmen 7 sezondur yayınlanan ve ... derken diziyi kötül... Devamını Gör