Görüş Bildir
Haberler
Teşkilat 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Teşkilat 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
30.12.2021 - 21:43

TRT 1’in en sevilen dizilerinden olan Teşkilat, yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve Ezgi Eyüboğlu gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisinin 29. bölüm yine dolu olacak. Dizinin yayınlanan fragmanı izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte Teşkilat yeni bölüm fragmanı ve Teşkilat son bölüm tüm yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

TIMS&B Productions tarafından hayata geçirilen ve Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğini yaptığı Teşkilat, reytinglerde de her bölümü ile zirveye oynuyor. Dizinin sıkı takipçileri, Teşkilat yeni bölüm fragmanını merak ediyordu. TRT, Teşkilat yeni bölüm fragmanını duyurdu.

Teşkilat Son Bölüm Özeti

Teşkilat Son Bölüm Özeti

Ekip havalimanı saldırısı sonrası ortaya çıkan yeni duruma uyum sağlamaya çalışırken Elçi’nin gelişi tüm dengeleri değiştirir. Ekip, Nemesis’le bağlantılı olduğunu düşündükleri Elçi’yi bulmak için operasyon düzenler. Bu operasyon sayesinde yeni bir bilgiyi ortaya çıkarılır. Serdar ve Elçi arasında nasıl bir bağlantı vardır?  

Diğer yanda Hakkı ve Uzay, Barış’ın masumiyetini kanıtlamak için ipuçlarının peşine düşer. Uzay’ı yeni sürprizler beklemektedir. Yıldırım ve Elçi planlarını devreye soktuklarında ise ekibimizin yapacağı hamle taş üstünde taş bırakmayacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın