Görüş Bildir
Haberler
Tercihlerine Göre Senin İçin Bir Saplantı Olan Şeyi Söylüyoruz!

Tercihlerine Göre Senin İçin Bir Saplantı Olan Şeyi Söylüyoruz!

Easterling
13.08.2022 - 18:23

Ruhunun derinliklerine gizlenmiş en büyük saplantını öğrenmek ister misin? 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, favori mevsimin hangisi?

2. Doğayı koruma ya da iyileştirme adına bunlardan hangisini yapıyorsun?

3. Şimdi de bir tatil destinasyonu seç bakalım!

4. Peki bu süper güçlerden birine sahip olacak olsan hangisi olsun isterdin?

5. Bu kelimelerden hangisi seni daha iyi tanımlıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bu renkler arasından favorin olanını seç!

7. O zaman bir de bu hayvanlar arasından favorini seç!

8. Son olarak, doğa ile ilgili bunlardan hangisini daha çok seviyorsun diye sorsak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Korku ve Endişe!

Korku ve Endişe!

Senin ruhunda gizlenmiş olan saplantın korku. Gereksiz yere kafana bazı konuları o kadar çok takıyorsun ki bunlar artık sende korku ve endişe halini almış. Düşündükçe kafanda sürreal kurgular yapıyor kendi kendini yiyip bitiriyorsun. Artık üzerindeki endişeli hali bir kenara bırakmalısın. Hayatı mutlu kılmak daha eğlenceli kılmak sadece senin elinde. Kafanda kurdukları bir kenara atıp oyunu sen kurmalısın. Hamleyi sen yap, başkaları düşünsün. Sen başkalarının yapması muhtemel hamlelerle kendini yiyip bitiriyorsun. Her şeyi biraz oluruna bırak ve masmavi dalgasız bir denize girer gibi bırak kendini hayata. O zaman her şey çok daha kolay olacağını göreceksin ;)

Aşk!

Aşk!

Ruhunda gizlenmiş saplantılı, derin ve tutkulu bir aşk var.  Sen aşk için yaratılmışsın desek yanlış olmaz. Aşk dediysek bu illa bir insan olmak zorunda değil. Sen sevimli bir kediye de bir edebiyat eserine de baharda yağan yağmura da aşık olabilirsin. Sen tutkularına bazen esir olabilen, hayatta mutlu olmak için sezgilerin ve hislerin peşinden gitmek gerektiğine inanan bir insansın. Ayrıca son derece kırılgan ve naifsin. Haliyle çevrendeki insanları da ona göre seçmişsin. Seni rahatsız edecek insanlar özel alanına adım atamaz. Ve son olarak uzun soluklu ilişkilerin insanısın. ;)

Cinsellik!

Cinsellik!
joannapachla.com

Senin ruhunda şehvet, arzu ve libido tavan yapmış durumda. Ayıp değil, günah değil. Utanılacak sıkılacak bir konu değil yetişkin her insan için normal bunlar :)  Senin için cinsellik hep bir adım önde. Senin davranışlarını yönlendiren  libidon... Ve cinsel hayatın senin için eylemden öte.  Verdiğin cevaplar bilinçaltının  bunlarla dolup taştığını söylüyor. Cinsellik sana ilham veriyor ama arada nefes al, bir derlen toparlan kendine gel :)

Yemek!

Yemek!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhunun her zerresi yemeğe takıntılı.  Belki yemesini seviyorsun, belki mutfakta yemek hazırlamayı, belki de mis gibi yemeklerin kokusuna meftunsun orasını bilmiyoruz ama şu kesin senin bilinçaltın yemek yemek diye bağırıyor.  Ancak bilinçaltınızı sadece bununla açıklamak tam olarak yeterli sayılmaz. Bilinçaltın diyor ki sen düzenli yaşama alışkın evini seven bir insansın. Rutini bozmak pek sana göre değil. Ayrıca sevgililerine her zaman sadıksın. Bilinçaltın öyle diyor ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
50
31
28
22
13
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Maria Black

Korku ve Endişe! Korku ve Endişe! Senin ruhunda gizlenmiş olan saplantın korku. Gereksiz yere kafana bazı konuları o kadar çok takıyorsun ki bunlar artık sen... Devamını Gör

pofudukpofyumak

Korku ve Endişe 😥