Görüş Bildir
Haberler
Ten Renginize Göre Doğru Ruju Bulun

etiket Ten Renginize Göre Doğru Ruju Bulun

Benan Altunay
13.03.2014 - 15:48 Son Güncelleme: 13.03.2014 - 19:08

Kadınların makyajda en çok önem verdiği yerlerden biri şüphesiz dudaklardır. Ancak her ruh her ten rengi için uygun değildir. Kadınların en sık yaptığı makyaj hatalarının başında gelen bu durumu çözmek için, kendi ten renginize en uygun renkleri bilmeniz gerekiyor.

Beyaz Tenliyseniz; Cildinize canlılık katmak için pembe, kırmızı ve kahve tonlarını tercih edin. Örneğin karamel rengi gibi toprak tonlarının beyaz tende hoş durmayacağını düşünebilirsiniz. Oysa bu renk hoş durmasının yanında oldukça doğal da durur. Pembe , cildinize canlılık getirirken kırmızı ise enerji verir. Ama beyaz tenlerde çok koyu tondaki rujlardan kaçınmak da fayda var.

Eğer esmer bir ten renginiz varsa; turuncu ve mor gibi iddialı tonları çekinmeden kullanabilirsiniz. Cesaret isteyebilir ama deneyince ne kadar yakıştığını siz de farkedeceksiniz. Yine esmer tenlerde kırmızı ve koyu bordo gibi renkleri de çekinmeden kullanabilirsiniz. 

Buğday tenli ya da sarışınsanız; koyu renkler size oldukça uyacaktır. Metalik renkte pembeler ya da açık kırmızı tonları da oldukça hoş durabilir.

haber kaynağı724saglik.org/estetik-güzellik

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın