Görüş Bildir
Haberler
Temmuz Ayı Kritik! Bu Ay Takip Edilebilecek 3 Altcoin

etiket Temmuz Ayı Kritik! Bu Ay Takip Edilebilecek 3 Altcoin

Ali Aydemir
14.07.2021 - 10:30

Ünlü bir ekonomist Temmuz ayında revaçta olacak 3 altcoin hakkında önemli bilgiler verdi. İşte analizler sonucu kripto dünyasında ay boyunca rövaçta olabilecek 3 altcoin.

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kripto para birimleri yılın ilk yarısını çalkantılı bir şekilde geçirdi. Bitcoin (BTC) dahil olmak üzere birçok dijital para birimi, Mart ve Nisan aylarında tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı, ancak bu kazanımların çoğunu Mayıs ve Haziran aylarında kaybetti.

Dünya pandemi sürecini atlatabilmenin yollarını arayıp yeniden normalleşmeye başladığında, kripto yatırımcıları Nisan ayının en yüksek seviyelerine geri dönmeyi umuyor olacak. Ancak bu iyileşme büyük ölçüde diğer faktörlere bağlıdır. Bu ayın gündemi düzenlemeler olacak.

Amerika başta olmak üzere çeşitli ülkeler dünyada rövaçta olan kripto endüstrisini kontrol etme girişimleriyle ilerlerken düzenlemeler kaçınılmaz hale geliyor.Merkez Bankaları Sistemi (FED), bu yaz dijital dolar konusunda bir gündem oluşturulacağına dair söz verdi. Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu SEC piyasayı bozan kötü yatırımcılara karşı baskı yapıyor ve yine Amerika Birleşik Devletleri'nde gelir idaresi alanında faaliyet gösteren IRS kripto vergi kaçakçı sorununa parmak basıyor.

1. The Graph (GRT)

1. The Graph (GRT)

Grafik, geliştiricilerin blok zinciri verilerine verimli bir şekilde erişmesine olanak tanıyan merkezi olmayan uygulamalar için bir dizin oluşturma protokolüdür. Geliştiriciler, blok zinciri verilerinin doğrulanabilir bir şekilde nasıl alınacağını, dizine ekleneceğini ve sunulacağını tanımlayan alt grafikler oluşturabilir. Bazı analistler The Graph'ı block zinciri uygulamalarının Google'ı olarak adlandırdı. Bu daha az bilinen kripto para birimi, farklı Ethereum uygulamaları arasında veri arama işini hızlı hale getiriyor. Uzmanlara göre, güncel fiyatı 0,7332 dolar olan GRT gelecek vaad eden altcoinler arasında.

2. Solano (SOL)

2. Solano (SOL)

Solana, odak noktası ademi merkeziyetçilik veya güvenlikten ödün vermeden ölçeklenebilirlik sağlamaya odaklanan, tek zincirli, yetkilendirilmiş bir Hisse Kanıtı protokolüdür. Solana'nın ölçeklendirme çözümünün özü, tek bir güvenilir zaman kaynağının olmadığı dağıtılmış ağlarda zaman sorununu çözmek için oluşturulmuş, Solana'nın misyonu, tüm yüksek büyüme ve yüksek frekanslı blok zinciri uygulamalarını desteklemek ve dünyanın finansal sistemlerini demokratikleştirmektir. Uzmanlara göre, güncel fiyatı 36,73 dolar olan SOL da gelecek vaad eden altcoinler arasında.

3. AAVE

3. AAVE

ETHLend, dünyanın her yerinden insanların kredi almasına veya borç veren olmasına izin veren, merkezi olmayan kredi platformudur.  Eylül 2018'de ETHLend'e daha çok Aave adı verildi. 'Aave', 'hayalet' anlamına gelen Fince bir kelimedir. 'Hayalet', Aave'nin merkezi olmayan finans için şeffaf ve açık bir altyapı oluşturma çabalarını temsil ediyor. Merkezi Londra, Birleşik Krallık'ta bulunan şirket, yenilikçiliğin önde gelen 18 liderinden oluşmaktadır. Güncel fiyatı 323,04 dolar olan AAVE de gelecek vaad ettiği düşünülen coinlerden.

Yatırımlarınızda kimseden etkilenmeyin!

Tüm kripto para birimleri değişkendir, bu da fiyatın önemli ölçüde artabileceği veya düşebileceği anlamına gelir. Bu nedenle, yalnızca kaybetmeyi göze alabileceğiniz parayı yatırmak ve kripto paranızın dengeli bir yatırım portföyünün parçası olmasını sağlamak iyi bir fikirdir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nahit AYDOGMUS

pxp hodl ☄️