Görüş Bildir
Haberler
Temizlik Yaparken Kaç Kalori Yakıyorsun?

etiket Temizlik Yaparken Kaç Kalori Yakıyorsun?

Ecivicivokke
26.07.2024 - 11:19

Temizlik yapmak bir egzersiz kadar yorucu olabilir...

Peki ya sen temizlik sırasında kaç kalori harcıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Evin hangi bölümünde temizlik yaparken en çok vakit geçiriyorsun?

2. Temizlik sırasında hangi müziği tercih edersin?

3. Hangi temizlik faaliyeti seni en çok yoruyor?

4. Bir temizlik seansın genellikle ne kadar sürer?

5. Temizlik yaparken kaç mola verirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Temizlik sırasında en çok hangi aleti kullanırsın?

7. Temizlik sonrası kendini nasıl hissedersin?

8. Temizlik yaparken kalori yaktığını bilmek seni motive eder mi?

300-350 kalori!

Temizlik senin için bir dayanıklılık testi gibi! Ortalama olarak 300-350 kalori yakıyorsun. Uzun süreli ve yoğun temizlik seansları seni oldukça yoruyor ama sen pes etmiyorsun. Temizlik sırasında sıkça mola verme ihtiyacı duyuyorsun ama her defasında daha enerjik bir şekilde geri dönüyorsun. Özellikle detaylı temizlik ve zor alanlara ulaşma konusunda oldukça başarılısın. Temizlik sonrası bitkin hissedebilirsin ama evinin pırıl pırıl hali tüm yorgunluğunu unutturuyor.

Yaklaşık 200-250 kalori!

Temizlik sırasında orta düzeyde efor sarf ediyorsun, yaklaşık 200-250 kalori yakıyorsun. Dengeli bir tempoda çalışıyor ve ara sıra dinlenerek işlerini bitiriyorsun. Evin farklı köşelerini temizlerken düzenli adımlar atıyor ve işini titizlikle yapıyorsun. Temizlik sonunda hafif bir yorgunluk hissediyorsun ama evi tertemiz görmek sana büyük bir memnuniyet veriyor. Bu şekilde hem evin temizleniyor hem de sağlıklı kalori yakıyorsun.

100-150 kalori!

Temizlik senin için hızlı bir egzersiz seansı! Ortalama olarak 100-150 kalori yakıyorsun. Temizlik yaparken enerjik ve hızlı hareket ediyorsun. Kısa molalar vererek, müzik eşliğinde adeta bir dans havasında evi pırıl pırıl yapıyorsun. Bu kadar hareketli olmak seni hem fiziksel olarak aktif tutuyor hem de moralini yüksek tutuyor. Temizlik sonrası kendini yenilenmiş ve mutlu hissediyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
7
5
5
3
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr Tg

Sıcaklar da iyice arttı :)) SORU "6. Temizlik sırasında en çok hangi aleti kullanırsın? cevap Temizlik sırasında en çok hangi aleti kullanırsın?" :))))))))))