Görüş Bildir
Haberler
TellApart, Twitter'ın Ticari Reklam Ortağı Oldu

TellApart, Twitter'ın Ticari Reklam Ortağı Oldu

Batuhan
29.04.2015 - 11:04
İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter, ticari reklamlarını güçlendirmek ve daha fazla reklam satabilmek için bugün büyük bir adım attı ve TellApart adındaki ticari reklam teknolojileri firmasını satın aldı. TellApart, daha önce Facebook’un en büyük reklam ortaklarından biriydi.

Ve artık Twitter reklamları da Google’ın DoubleClick’teki teklif yönetimi sistemi tarafından satılabilecek ve böylece reklamcıların satın alımları bir merkezde toplanmış olacak.

Twitter’ın tahmin edilenden hızlı büyümesi fakat buna karşın gelirlerinin azalması reklam geliştirmelerini sosyal ağ şirketi için her zamankinden daha önemli bir hale getirdi.

Bu gelişmelerdeki en dikkat çekici detaylardan biri ise Twitter CEO’su Dick Costolo’nun TellApart firmasında melek yatırımcı pozisyonunda bulunması. Costolo, TellApart’a 2010 yılında 4.8 milyon dolar yatırım yaptı. Diğer yatırımcılar ise TellApart’a toplamda 17.8 milyon dolar fon sağladı.

TellApart, e-ticaret perakendecilerine sosyal reklamların hazırlanmasının yanı sıra, bu reklamları diğer şirketlerin email’lerine yerleştirmeyi ve böylece potansiyel müşteriler kazanabilme yolu gösteriyor.

TellApart kurucu ortağı ve CEO’su Josh McFarland, ‘’TellApart, kişiselleştirme, dinamik ürün reklamları, ticari veri ve perakende reklamcılarını Twitter’ın mobildeki derin deneyimi, kullanıcıyı anlayabilme yeteneğini ve ekosistemiyle birleştirecek’’ dedi.

Google’ın DoubleClick reklam hesabıyla birlikte, reklam ajansları ve diğer satın almacılar Twitter’ın Promoted Tweet’lerine tek bir ara yüzden ulaşabileceği gibi internetteki web sitelerinden mal stoku satın alabilecek. Dünyadaki en popüler araçlardan biriyle Twitter reklamlarını kolaylaştırmak gelirlerin artmasına yardım edecek.

Evenmag

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0