Görüş Bildir
Haberler
Televizyonun Karşısında Yemek Yerken Sebepsizce Aklınıza Takılacak 18 Fikir

Televizyonun Karşısında Yemek Yerken Sebepsizce Aklınıza Takılacak 18 Fikir

Bugün de kafamıza olmadık fikirler üşüştü...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Anksiyete, video oyunlarında savaş müziklerinin çalmaya başladığı ana benziyor. Ancak etrafında herhangi bir düşman bulamıyorsun.

2. Wookie'lerin 400 yıllık bir ömrü varsa, Han Solo teknik olarak Chewbacca'nın üçüncü insanı sayılır.

3. Tek başına sinemaya gitmek, utanç verici bir durum olmamalı. Birisiyle konuşmamızı gerektirmeyen bir aktiviteyi tek başımıza yapabilmeliyiz.

4. Sırf eğlencesine DNA testi yaptırılabilseydi, çıkan sonuçlar yüzünden yaşanacak kaosu düşünebiliyor musunuz?

5. Ailelerimiz bize nazik ve alçakgönüllü, dürüst ve çalışkan olmayı ve her nedense lavabonun altında gereksiz bir ton poşet saklamayı öğretiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Shrek, farkında olmadan belki de en gerçekçi mesajı veren animasyon: "İç güzellik bir yana, insanlar en sonunda dış görünüşleri birbirine uyanlarla birlikte olur."

7. Balın cidden hakkı yeniyor. Bal, herhangi bir canlıya zarar vermeden yapılan en doğal gıda. Bozulmayan tek gıda da bu. Ama kıymetini bilmiyoruz.

8. 8 yaşındaki ben: "Büyüdüğüm zaman kimse bana ne zaman yatmam gerektiğini söyleyemeyecek!" 33 yaşındaki ben: "Oo, telefona uyku kaliteni hesaplayan ve kaçta uyuman gerektiğini söyleyen bir uygulama yapmışlar."

9. Torun için yalvaran anne babalar, köpek için yalvaran çocuklara benziyor. İkisi de sevip sevip sonra bütün işi senin başına atıyorlar.

10. Nedenini açıklamak veya garip hissetmek zorunda kalmadan, dünyayı kapatmak ve bir iki gün boyunca herkesi görmezden gelmek gibi bir seçeneğimiz olmalı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hayattaki en büyük sahtekarlıklardan biri, annelerimizin eğer gerçeği söylersek bize kızmayacaklarını söylemesi olabilir.

12. Harry Potter'ın en gerçekçi olmayan tarafı, eninde sonunda okulda öğrendikleri tüm bilgileri bir şekilde kullanmış olmaları.

13. Bir salatalığın en iyi kısmı ile bir karpuzun en kötü kısmının tadı birbirine benziyor.

14. Flört ettiğin kişinin "Biz şimdi neyiz?" diye sorması, kullandığın programın ücretsiz deneme sürümü bitince "Abone olmak ister misiniz?" diye sormasına benziyor.

15. Kahve içince dişlerin sararması ama süt içince dişlerin beyazlamaması gerçekten büyük haksızlık...

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Bir aboneliği iptal ettirmeye kalktığınız zaman size daha iyi bir fiyat öneriyorlar. İşte, göz göre göre kazıklandığınızı ancak o zaman anlıyorsunuz.

17. Kadınlar giydikleri kıyafetlerin fark edilmesini isterler. Erkekler ise aynı şeyleri ertesi gün de giyebilmek için fark edilmesin diye uğraşır.

18. Yaş, insanlar için zihinsel bir yük olabiliyor. Eğer sadece yaşasaydık ve hiç yaşlanmasaydık, kesinlikle daha çok insan hayallerinin peşinden koşardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
173
16
13
6
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

#13 teki mıncırı yrim😍 #10 daki kedi de gerçekten kapıyı mı kapatıyo?😲 #14 teki de doğru çünkü ikisini de bedava kullanmak istiyosunuz.