Görüş Bildir
Haberler
Telefonunuza Dokunmadan Tuşlarınızı Kilitleyin

Telefonunuza Dokunmadan Tuşlarınızı Kilitleyin

Hüseyin Şen
18.06.2014 - 01:01 Son Güncelleme: 18.06.2014 - 14:59

Telefonunuza Dokunmadan Tuşlarınızı Kilitleyin

Telefonunuzu tuş kilidi tuşuna basmadan, elinizi ekrana veya başka bir yere dokunmadan kilitlemek ve açmak ister miydiniz? İşte tam size göre bir uygulama var. İsmi Auto Screen On Off.

Auto Screen On Off uygulaması, telefonun sensörü sayesinde size işlev sağlıyor. Auto Screen On Off uygulamasını yükledikten sonra aktif ediyorsunuz. Sonra elinizi sensöre koyunca ekran kapanıyor. Yalnızca ışık sönmüyor aynı zamanda tuş da kilitleniyor. Flip Cover kılıfını kullananlar ve ya telefonu cebinize koyduğunuzda tuş kilidinin otomatik olarak kilitlenmesini isteyenler için etkili bir uygulama olacaktır. Denenmiş ve onaylanmış bir uygulama olarak çok kullanışlı bir performans sağlıyor.

Yalnız uygulamanın bir de dezavantajı bulunuyor. Telefonunuzla konuştuğunuzda sensörler çalışmaya devam eder. Bazı modellerde ışık yanar. Karanlık alanlarda ışık görünür. Sensörün aktif olduğunu belli eder. Bu uygulamayı kullandığınızda da sensör çalışmaya devam eder ve açık kalır. Bu nedenle de oldukça fazla şarj tüketebilir. Bu dezavantajı dışında uygulamanın hiçbir kötü tarafı yok. Kısa bir süre deneyip kendiniz görebilirsiniz. Daha sonra ister kaldırabilir isteseniz de kullanmaya devam edebilirsiniz.

uygulamayı yasal ve ücretsiz sitemizden indirebilirsiniz.

ceptelefonun.com

Kaynak: http://www.ceptelefonun.com/telefonun...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın