Görüş Bildir
Haberler
Telefonunu 2 Dakikalığına Müdürüne Verdi, 63 Bin TL Dolandırıldı

etiket Telefonunu 2 Dakikalığına Müdürüne Verdi, 63 Bin TL Dolandırıldı

İstanbul'da yaşayan Öznur Varıcı, çalıştığı şirketin iflas etmesi sonrası içerideki parasını almak için eski müdürü ile bir araya geldi. Varıcı'nın telefonunu alan müdür 2 dakika içerisinde kredi çekerek kendi hesabına aktardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşsizlik maaşı vadetti

İşsizlik maaşı vadetti

İstanbul'da bir zincir markette kasiyer olarak çalışan Öznur Varıcı, çalıştığı şirketin iflas etmesi sonrası içeride kalan 8 bin lirasını kurtarmak istedi. İddiaya göre eski müdür varıcının parasını ödeyeceğini ve işsizlik maaşı bağlatacağını söyleyerek bir görüşme ayarladı.

100 bin liralık kredi başvurusunda bulundu

100 bin liralık kredi başvurusunda bulundu

Show Haber'de yer alan bilgiye göre, işlemleri yapmak için Varıcı'nın elinden telefonunu alan adam internet bankacılığı üzerinden 100 bin liralık kredi başvurusunda bulundu. 

63 bin liralık kredi onayının çıkması ile birlikte parayı hesabına aktaran müdür, Varıcı'nın telefonundaki internet bankacılığı uygulamasını da silerek kayıplara karıştı. Varıcı, dolandırıldığını aynı günün akşamında fark edince büyük şok yaşadı.

'İki kere yıkıldım, bu kredileri nasıl ödeyeceğim'

'İki kere yıkıldım, bu kredileri nasıl ödeyeceğim'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Varıcı, olayla ilgili olarak 'Mağaza müdürümdü, güvenimi sağladı. Kendisine kredi çekip kendi hesabına atıyor. İki kere yıkıldım. Asgari ücretle çalışan bir insanım, bu kredileri nasıl ödeyeceğim' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
19
16
11
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
marie curie

Adam bayağı hızlıymış. Ben 2 dakikada internet bankacılığını açıp şifre girip anca fatura öderim.

Meriç Özden

İnternet bankacılığına girmek için şifre lazım... Velev ki yeni yükledi şifre almak için kimliksel bilgiler lazım... Ola ki vardı girdi, başvuru sonucunda dü... Devamını Gör

Muhtemelen kadını ikna edip çekmiş ve sonra kayıplara karışmış. Kadında inandırıcı olmak için 2 dakika verdim o vakit dolandırdı diyor. Ama muhtemelen bunun ... Devamını Gör

Ahmet Orkun

Kimse de demiyor ki "bacı mobil bankacılık şifreni nereden biliyor"