Görüş Bildir
Haberler
Telefon Olsan Şarjın Yüzde Kaç Olurdu?

etiket Telefon Olsan Şarjın Yüzde Kaç Olurdu?

Bihruz Tekinalp
08.12.2018 - 18:26 Son Güncelleme: 21.03.2019 - 14:38

Sahip enerjim bitiyor, bi' rahat bıraksan beni kendime geleyim :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle nasıl bir telefon olmayı arzu ederdin?

1. Öncelikle nasıl bir telefon olmayı arzu ederdin?

2. Geçmişten bu yana telefonlar akıl almaz ölçüde gelişti. Sence en çarpıcı değişim:

2. Geçmişten bu yana telefonlar akıl almaz ölçüde gelişti. Sence en çarpıcı değişim:

3. Senin için telefon:

4. Evden acil çıkman gerekti ve baktın ki şarjın %30. Hay aksi! Powerbank almayı unutmuşsun. Gideceğin yol uzun ve müziksiz çekilmez; gündemden uzak kalmak istemiyorsun, fakat internetini kullandığın an şarjın çabuk biter. Ayrıca hoşlandığın kişiyle de anbean iletişim halindesin. Şarjını nasıl bitirirdin?

5. Eski telefonlara dair özlediğin şey ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Telefonların hiç olmadığını düşün, haberleşmek için hangi yolları kullanırdın?

7. Telefonsun ve sahibin seni ilk defa eline alıp inceliyor; ne derdin?

7. Telefonsun ve sahibin seni ilk defa eline alıp inceliyor; ne derdin?

8. Telefon ete kemiğe bürünmüş olsaydı neyin olurdu?

9. Son olarak... Madem telefonsun, piyasaya sürülürken sloganın ne olurdu?

9. Son olarak... Madem telefonsun, piyasaya sürülürken sloganın ne olurdu?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Şarjın full!

Şarjın full!

Telefon olsaydın kesinlikle şarjın %100 olurdu. Gerçek hayatta enerjinle bulunduğun ortamı değiştiriyorsun. Kendini yormadan bütün işlerini hallettiğin için her daim enerjin var. Bu kimilerinin gözünde seni  'üşengeç' gibi gösterse de aslında bu kendini ne denli ekonomik kullandığını gösteriyor. Ayrıca yaş tahtaya da adımını atmıyorsun; bir yere gitmeden evvel telefonunu saatler öncesinden şarj ediyorsun. Hem de defalarca. Senin için telefon şarjının %80'in altına inmesi kıyamet gibi bir şey, ancak gerektiğinde de sevdiğin kişi için bile 'sıfırlarsın'. Senin pil ömrün akıllı telefonlardaki gibi değil de eski tuşlu telefonlardaki gibi olurdu. Ne öyle gün içinde saatler sonra '%20' uyarısı vermek? Senin gibi enerjik kişiye günlerce şarj etmediğin halde '%100' seviyesinde olan tuşlu telefon olmak yakışır. O kadar enerjik bir insansın ki sana dokunup hayat bulmak isteyen onlarca 'telefon' var! :)

Ohoo dayanır bu baya!

Ohoo dayanır bu baya!

Sen telefon olsaydın şarjın %75 olurdu. Hayatında  batarya durumunu hiç dert etmiyorsun. Senin için %30 olsa bile idareli kullanmayı biliyorsun. Evden çıkarken telefonuna baktın: Aa! Şarjın %75; içinden diyorsun ki, ' ohooo bu götürür beni.' Doğru çünkü sayısından mı bilinmez ama %75 insana gerçekten güven veriyor. Gerçek hayatta ise çevrendekiler senin için aynı şeyi söylüyor olabilir. Öyle birisin ki, ne hâlde olursan ol, insanlar seninle tabir yerindeyse cehenneme bile gider. Çünkü sen insanlara %75'in verdiği güveni sağlıyorsun. Sen telefon olsaydın, kesinlikle sahibinin hor kullanıp maksimum verim aldığı bir telefon olurdun. İşte insanların da senden kolay kolay vazgeçmemesinin sebebi bu belki de. İhtiyacı olduklarında ne durumda olursan ol, kendini feda etmekten çekinmiyorsun.

Ehh... Bir powerbank lazım sana!

Ehh... Bir powerbank lazım sana!

Telefon olsaydın şarjın %50 olurdu. Senin her şeyin yarım yamalak. Belki etrafındakiler seni o kadar yıprattı ki ruhunun yarısı çekilmiş, emilmiş gibi hissediyorsun. Bu nedenle insanlara temkinli yaklaşıyorsun. Bir akıllı telefon gibi çok özelliğin olduğu için insanlar senin her şeyinden istifade etmek istiyor. Sonra da bekliyorlar ki tüm enerjinle onlarla ol. Nasıl olasın? Yani telefon olsaydın sahibini iki arada bir derede bırakırdın, 'şarj edeyim mi etmeyeyim mi?' diye.

Eyvah eyvah!

Eyvah eyvah!

Bu ne hâl?! Sen telefon olsan şarj aleti bile değil, ancak serum kurtarırdı. Hem kendini hem sahibini bu kadar yıpratmanın ne anlamı var? Hadi sahibin tam bir hayatsız gibi bütün gün elinde sana bakıp dünyadan haberdar olmak isterken bir anda o sevimsiz uyarını veriyorsun: 'Lütfen şarja takınız'. Sen hep 'birazdan bitecek olan' gözüyle bakıldığın için yalnızlaşıyorsun. Bu durum tümüyle senin hatan mı? Tabii ki hayır! Ancak sen de hep en lazım anda kendini kapatıyorsun. Akıllı telefonsun, ama çarçabuk tükeniyorsun. Söyle bakalım seni de mi hor kullanıyorlar?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
220
127
69
35
17
16
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Eyvah eyvah! Bu ne hâl?! Sen telefon olsan şarj aleti bile değil, ancak serum kurtarırdı. Hem kendini hem sahibini bu kadar yıpratmanın ne anlamı var? Hadi ... Devamını Gör

gamze kök

Testleri biraz saçmaladınız mi ne ?!