Görüş Bildir
Haberler
Telefon alırken Apple ve Samsung dışında dikkate değer seçenekler

Telefon alırken Apple ve Samsung dışında dikkate değer seçenekler

Bilinen markalar dışında hem güzel hemde uygun fiyatlı telefonlardan ülkemizde garantili satılan yada türkiyede kolayca bulunabileceklerden birkaçından oluşan derleme. İçlerinde çok kaliteli ve çok uygun fiyata olanlarda mevcut.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Huawei P9

Bol yıldızlı son reklamından sonra hayatımıza bi anda girmiş gibi görünen Huawei aslında uzun yıllardır Çin teknoloji piyasasının en büyüklerinden. Telefon operatörlerinde satılan 3G Modemlerini yıllarca kullandığımız Huawei geçtiğimiz yıllardaki Tablet PC furyasıyla da adını duyurmuştu.

Huawei'nin son çıkardığı modeli P9 5.2 inç Gorilla Glass ekranı ile kırılması zor bir ekran sunuyor, en dikkat çeken özelliği de çift kamerası olması.

 Bunca güzel özelliğinin yanında fiyatı bu pazarın en yükseklerinden. 1700-1800TL civarındaki Türkiye satış fiyatı ile Huawei kendini üst segmentlere layık görmüş olabilir.

Huawei P9 Scarlett Johansson ve Henry Cavill Reklamı

Saygus V2

Adı çok çok az duyulmuş bir telefon markası olan Saygus V2 modeliyle nam-ı diğer 'Süper Telefonu' üretmiş. Baştan kötü haberi verelim Türkiye'de bu telefonu garantili alma imkanımız henüz bulunmuyor. O yüzden servis hizmeti beklentisi olanlar için pek de uygun değil.

İlk etapta belki Samsung isminin biraz daha değiştirilmişi

gibi geliyor kulaklara, ama firmanın V2 isimli modelinin

özellikleri gerçekten dikkat çekici.Üreticisinin 'Süper telefon' olarak

tanıttığı V2, 2 optik görüntü sabitleyiciye sahip 21MP ana kamera ve 13MP ön

kamerayla fotoğraf ve video tarafında oldukça iddialı. Ayrıca çift SD kart girişi ile 320GB'a kadar yükseltilebilen hafızası gerçekten muhteşem. 5 inç ekran büyüklüğüne sahip telefonun fiyatı önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Shift delete'in saygus v2 için yapmış olduğu incelemeyi aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz.

Çift MicroSD Girişli Android Telefon - ShiftDelete.Net

Excon Era K8 - Era K4.5G

Adını yine çok az duyduğumuz bu marka hakkında biraz inceleme yaptığımızda yerli bir marka olduğunu öğrendik (AS AS AS). Biraz daha derine indiğimizde aslında 3 yıl önce Tablet PC üretimi ile sektöre girdiğini ardından akıllı telefon üretimine başladığını gördük. 

Şu an satışı bulunan iki modeli ERA K8 ve ERA K4.5G 

Era K8'e baktığımızda 5.5inç amoled full hd ekranı ve 3GB Rami bulunuyor ve 4.5G uyumlu. 8 çekirdekli işlemci ve 13mp arka 5mp ön flashlı kamerası bulunan Era K8'in 2 yıl da garantisi bulunuyor. n11.com fiyatı 859TL

Era K4.5G'ye baktığımızda ise 5inçlik bir Corning Gorilla Glass3 ekranı bulunan K4.5G adından da anlaşılabileceği gibi 4.5G uyumlu. 2GB RAM'i ve 13mp arka 5mp ön kamerası bulunan ve 2 yıl garantili Era K4.5G'de bizim en çok dikkatimizi çeken telefonla ceviz kırma videosu oldu :) Aşağıda bu videoyu bulabilirsiniz. Era K4.5G'nin n11 fiyatı 739TL

Excon ERA K4.5G Ceviz kırma videosu :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sharp Aquos Crystal

Sharp'ı aslında hem çocukluğumuzdaki ev eşyalarımızdan hem de Manchester United'ın forma sponsorluğundan uzun yıllardır tanıyoruz. Mobil teknoloji sektörüne de iddalı bir tasarımla giriş yapmışlar. 

Şu an satışı gerçekleşen modelin adı Aquos Crystal. Bu modelinin yeni versiyonunun çok yakında satışa çıkacağı duyurulmuş.

Android işletim sistemli bu akıllı telefonun en önemli

özelliği ön üst tarafında ekranın çerçevesinin olmaması ve tüm telefon

ön yüzünün büyük bir ekranla kaplı olması. Tasarımsal açıdan oldukça ilgi çekici

gözüken AQUOS Crystal, aynı zamanda bu ekrandaki görüntü kalitesiyle de

iddialı. Anlaşılan Sharp, ekran konusundaki uzmanlığını da telefona yansıtmayı

başarmış.

ABD’de Best Buy’larda ve bazı mağaza zincirlerinde satılmaya

başlanacak olan AQUOS Crystal, vergiler hariç 150 dolarlık uygun fiyatıyla

dikkat çekiyor. Ama ülkemizde garantili satışı olup olmayacağına dair henüz bir bilgi yok.

5inçlik ekranı 8mp arka 1,2mp ön kameraları ve 1.5gb Ram'i ile gerçekten bu güzel tasarıma yeni bir versiyon gerekliymiş :)

Reeder P10

Kendisini Burcu Esmersoylu reklamlarından tanıdığımız Reeder'ın en son satışa sunduğu modeli P10 dikkat çekici bir tasarımla karşımıza çıkıyor.Alüminyum yekpare bir gövdeye sahip olan reeder P10’da pili

göremiyor ve çıkaramıyorsunuz.

3GB Ram ve 8 çekirdekli işlemciye sahip P10 da 13mp arka 5mp ön kamera bulunuyor. Kamerasında Ultra Pixel modu bulunması gerçekten ilginç bir özellik. Bu mod sayesinde normalde

13 Megapiksel olan ana kamera çözünürlüğü 64 Megapiksele çıkıyor. Yalnız dikkat edilmesi gereken, bu mod kullanılırken telefonun haraket ettirilmemesi gerekiyor. 5.5inç amoled ekranlı P10 2 yıl garantili olarak 999TL-1099TL bantı içerisinde satılıyor.

Burcu Esmersoylu Reklamı aşağıda bulabilirsiniz :)

reeder - Burcu Esmersoy

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
6
3
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın