Görüş Bildir
Haberler
Tekrar Yayınlansa Başından Kalkmadan İzleyeceğimiz Bir Dönemin Efsane Yarışma Programları

etiket Tekrar Yayınlansa Başından Kalkmadan İzleyeceğimiz Bir Dönemin Efsane Yarışma Programları

14.08.2018 - 16:23 Son Güncelleme: 15.08.2018 - 17:59

Zaman akıp gittikçe geçmişe duyduğumuz özlem de her dakika artıyor. Ailecek oturup, annemizin bıçak ucuyla uzattığı elmayı almaya çalışırken izlediğimiz yarışmaların heyecanını ve sıcaklığını şimdilerde bulabilme şansımız çok az. Belki de televizyon izlemenin bir ödül sayıldığı o dönemlerde bu yarışmaların başlamasını beklemenin verdiği heyecanı özlüyor da olabiliriz. Çok duygusal girdik ama affedin...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dokun Bana

Şans Kapıyı Çalınca

Şans Kapıyı Çalınca

Bir evin temel ihtiyaçlarını ödül olarak ortaya koyan bu yarışmada ailenin bir hafta kadar yarışmaya hazırlanması isteniliyor ve bu hazırlık sürecinden sonra da yarışma başlıyordu. Ailecek katılmayı istediğimiz ve katılan ailelere özendiğimiz bir yarışmaydı.

Biri Bizi Gözetliyor

Biri Bizi Gözetliyor

Nam-ı değer BBG evi, tüm Türkiye'yi ekranlara kitleyen bir programdı. Bir grup insanı bir evin içerisine bırakıp neler yaşandığını da ekranlara sunan bu programda ne kavgalar ne entrikalar döndü...

Popstar Türkiye

Popstar Türkiye

Abidin, Bayhan, Serkül... Unutulmaz 'Bu gece son' performansı ile veda eden Popstar Barış...

Çarkıfelek

Çarkıfelek
televizyongazetesi.com

Şakalarıyla tüm Türkiye'yi güldürmeyi başaran Mehmet Ali Erbil'in sunumuyla bizleri ekranlara bağlayan bir yarışma programıydı Çarkıfelek...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adam Olacak Çocuk

Adam Olacak Çocuk

7'den 77'ye programının içinde olan bu yarışmada Barış Manço, çocukları sahneye alarak onlara şarkılar söyletir sorular sorardı. Çok özledik be.

Şahane Pazar

Şahane Pazar

1993 yıllarında başlayan Şahane Pazar, Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sunumuyla daha da bir eğlenceli hale geliyor ve pazar günlerimizin vazgeçilmez programı olmayı her defasında başarıyordu.

İner misin Çıkar mısın?

İner misin Çıkar mısın?

Seyircilerin alkış oranına göre çıktıkları platformlarda ya aşağı ya yukarıya giden yarışmacılardan en çok alkışı alan kazanır, bizim de heyecanımızı doruklara çıkarırdı.

TeleKutu

TeleKutu

Telekutu standını görmeyi bekler ve masada ne var ne yok hepsini incelerdik. Hey gidi...

Bir Kelime Bir İşlem

Bir Kelime Bir İşlem

Hesap makinesi gibi insanları izlemek için can attığımız Bir Kelime Bir İşlem...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gelinim Olur Musun?

Gelinim Olur Musun?

Entrikalar... Tüm Türkiye'yi sinir krizine sokan ama izlemeden de edemediğimiz en başarılı televizyon yarışmalarından birine tanıklık etmiştik.

Çocuktan Al Haberi

Çocuktan Al Haberi

Birbirinden sevimli ve zeki çocukları izlerken gülmekten karnımıza ağrılar giren ve daha sonralarda tekrar çekilen bir yarışma programıydı Çocuktan Al Haberi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
283
101
66
35
18
11
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Büşra Katmerci

passaparola da vardı unutmamak gerek 😬🤓

Buğra Ertunga

Adam olacak çocuk programına ''yılnız ıdım ılmak kıdınlırı ışığılıyıcı bir tirim'' şeklinde bir alt metin bekledim. Allah belanızı versin onedio editörleri a... Devamını Gör

iyi herif

Adam olacak çocuk ve şahane pazar gerisi hikaye.