Görüş Bildir
Haberler
Tek Telefon Sorusuyla Seni Sana Anlatıyoruz!

Tek Telefon Sorusuyla Seni Sana Anlatıyoruz!

miray soysal
07.12.2022 - 17:09

İnsanları ikiye ayıran bir konu ile birlikteyiz bugün. Mesajlaşmak mı, aramak mı? Hepimiz birine daha çok yakın oluyoruz. Peki, hangisi senin daha çok işine geliyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Alo Alo?

Alo Alo?

Telefonla konuşmayı tercih ettiğin için mesajlaşmayı seçen diğer kişilere göre insan ilişkileri kuvvetli ve çok daha rahat biri olduğunu söyleyebiliriz. Sana göre mesajlaşmak zaman zaman kişileri  yanlış anlaşılmalara sürükleyip, olayları karmaşık bir hale getirebilir. Yaptığımız ses tonu ve vurgu aynı cümleye farklı anlamlar verir. Birinin sana kırılıp kırılmadığını ya da söylediklerinde ima olup olmadığını, o kişinin sesini duyduğunda daha iyi anlıyorsun. Bu sayede mesajlaşmadan kaynaklanan yanlış anlaşılmalarının önüne geçip, sağlıklı bir iletişim kurmuş oluyorsun. Ayrıca sevdiğin insanın sesini duymak gibisi var mı ya? Konuş bitanem konuşş ben seni sabaha kadar dinlerim💗Sadece sesini duyduğunda sevdiklerine olan özlemini bir nebze giderebiliyorsun. Çünkü telefonla konuşmak daha gerçekçi ve anlamlı. Bu yüzden mümkünse sana ulaşmak isteyen seni telefonla arasın!

Slm nbr?

Slm nbr?

Mesajlaşmayı tercih ettiğin için telefonla konuşmayı seçen diğer insanlara göre daha bir temkinli ve dikkatli birisin. Çünkü söz uçar yazı kalır demiş atalarımız. Üstünde tartışılan bir olayı telefonla konuşarak yaptıysan geçmiş olsun. 'Ben öyle demedim'ler, 'yok öyle bir şey söylemedim'ler havada uçuşur. Tabii ki kanıt yok. Ama mesajlaşmak öyle mi? İstediğin her an konuşmaya geri dönüp çatır çatır olan biteni okuyabilirsin. 'Bak işte böyle demişsin' deyip gerçekleri ispatlarıyla ortaya koyabilirsin, tam da sevdiğin gibi. Ayrıca sen, mesajlaşırken söyleyeceklerini bir filtreden geçirip süzüyorsun adeta. Bu da arama yapsan belki de sinirle ağzından çıkabilecek yanlış kelimelerin önüne geçiyor.  Ama en önemlisi mesajlaşarak konuşmanın insanı özgür kıldığını düşünüyorsun çünkü istediğin an cevap verme özgürlüğüne sahipsin. Seni de çat diye aramasınlar zaten, belki o an müsait değilsin!!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
14
13
7
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Alo Alo?

ömer

Slm nbr? Böle yazacaksa hiç yazmasın

ömer

Aynen dikkat edelim lütfen 😅😅

KumdanKum

Alo Alo?... böyle testlerde insanın aklını alacak fotolar koymayın lütfen rica ediyorum:))