Görüş Bildir
Haberler
Tek Bir İmza ile Türkiye’nin En Çok Tanınan İsimleri Arasına Giren 12 Ünlü Kadın

etiket Tek Bir İmza ile Türkiye’nin En Çok Tanınan İsimleri Arasına Giren 12 Ünlü Kadın

Ünlülerin hayatlarına giren herkesi mutlaka yakından takip ediyoruz. Nereye gittiklerinden ne söylediklerine kadar herşeyi biliyoruz. Nikahında attığı tek bir imza ile ünlüler sayesinde hayatımızın merkezine yerleşen güzelleri yakından tanımaya ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başak Dizer

1. Başak Dizer

Kameraların arka tarafında stil danışmanlığı yapan Başak Dizer de Kıvanç Tatlıtuğ aşkı sayesinde bir anda Türkiye’nin en çok konuştuğu kadınlar arasına girdi. Şu an her yaptığı olay olan Başak Hanım magazinden uzak durmaya çalışıyor olsa da her yaptığı ile haber olmaya devam ediyor.

2. Tuğba Beyazoğlu

2. Tuğba Beyazoğlu

Rüzgar Erkoçlar ile sevgili olduğu dönemde tanınmaya başlayan Tuğba Beyazoğlu da her geçen gün popülerliliğini arttıran isimlerden biri. Geçtiğimiz ay evlenen Erkoçlar ile gittikleri her yerde daima dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

3. Işıl Rençber

3. Işıl Rençber

Kaleci Rüştü Rençber ile evliliğiyle adını duyuran Işıl Rençber de sosya medya ve magazin camiası tarafından fazlasıyla takip edilen isimler arasında yer alıyor. Televizyon programı ve stili ile o da artık herkesin bildiği ve tanıdığı isimlerden biri.

4. Selin İmer

4. Selin İmer

Hayatımıza bu yıl Mustafa Ceceli sayesinde giren Selin İmer de herkesin fazlasıyla dikkatini çeken isimlerden biri oldu. Sosyal medyadan gündelik yaşamımıza kadar artık Selin Hanım’ı tanımayan kimse yok.

5. Asena Atalay

5. Asena Atalay

Futbolcu Caner Erkin ile evliliği sayesinde herkesin tanıdığı isimlerden birisi olan Asena Atalay, olaylı boşanması ile sunuculuğa kadar şöhretini ikiye katladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İvana Sert

6. İvana Sert

Ünlü iş adamı Yurdal Sert ile evliliği sayesinde Türkiye’de tanınmaya başlanan İvana Sert, kıyafetleri ve değişik aksanı ile dikkatleri üzerine çekti. Boşanması olaylı olunca o da bunu fırsata çevirip birçok teklifi değerlendirip herkesin tanıyacağı şekilde hayatımıza girdi.

7. Chloe Loughnan

7. Chloe Loughnan

Serdar Ortaç ile evlendiğinde daha hiç kimsenin bilmediği Chloe yengemiz artık bizden birisi. Her yaptığı ve konuştuğu olay olan Chloe, Serdar Ortaç sayesinde juri üyeliğinden oyunculuğa kadar hayatımızın her noktasına karşımıza çıkıyor.

8. Bircan İpek

8. Bircan İpek

Manken Şenol İpek ile evliliğiyle tanınmaya başlayan Bircan İpek, bu tanınmayı iyi değerlendirerek şu sıralar magazin programında yorumcu olarak yer alıyor. Ani çıkışları ve ünlülerle ilgili yorumları ile dikkat çeken Bircan, hayatımıza çoktan girdi.

9. Tuğba Coşkun

9. Tuğba Coşkun

Mehmet Ali Erbil ile evliliği ile bir anda Türkiye’nin tanıdığı isimler arasına giren Tuğba Coşkun da artık her yaptığı ve söylediği ile gündemi meşgul eden isimlerin başında yer alıyor.

10. Pınar Dilek

10. Pınar Dilek

Geçtiğimiz yıl Mega Star Tarkan ile dünyaevine giren Pınar Dilek, hiç kuşkusuz son yılların en çok konuşulan kadınlarından birisi oldu. Tarkan ile evliliği, çocuk haberleri derken onu Tarkan'ın eşi olarak bilmeyen kalmadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Iman ElBani

11. Iman ElBani

Geçtiğimiz yıl oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım ile hayatını birleştiren İman Elbani'de herkes tarafından takip edilen isimler arasına girdi. Kıyafetinden gittiği davetlere kadar yakından takip edilen İman artık herkesin tanıdığı isimlerden biri.

12. Zeynep Demirel

12. Zeynep Demirel

Onu herkes 2010 yılında kaleci Volkan Demirel ile nikah masasına oturduğunda tanıdı. Güzelliği ve yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Zeynep Demirel, eşinin başarısı ile herkes tarafından tanınmaya ve takip edilmeye başladı.

Bonus: Şeyma Subaşı

Bonus: Şeyma Subaşı

Onunki imzadan sonra değil önce başlayan bir şöhret oldu. Acun ılıcalı ile olan ilişkisi sonrası herkesin konuştuğu isimlerden biri olan Şeyma Subaşı, düğünüyle ve düğünden sonraki her hali ile konuşulmaya devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
333
69
31
25
14
12
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın