Görüş Bildir
Haberler
Taze Anneleri Bir Türlü Rahat Bırakmayan Son Heves Bükücü Teyzelerin 15 Klasik Davranışı

etiket Taze Anneleri Bir Türlü Rahat Bırakmayan Son Heves Bükücü Teyzelerin 15 Klasik Davranışı

Twitter'ın ikiz bebek annesi fenomeni babafilbahri bebekleriyle dışarı çıktığında karşılaştığı insanları ve bu insanların davranışlarını yazdı, taze annelerin adeta sesi oldu. Biz de sizler için son heves bükücü insanların 13 klasik davranışını derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bebekle dışarı çıkmanın, hele ki iki bebekle dışarıda yemek yemenin suç olduğunu düşünen teyzeler her fırsatta mutlaka 'cıkcık'lar!

2. Asla takdir etmez; kendisi çocuklarını büyütürken bu tip şeyleri hiç yaşamamış gibi sizden bir gülümsemeyi esirger.

srv.onedio.com

3. Fırsat bulduğu her anda, her şeye müdahale eder. Konunun ne olduğundan bağımsız bir şekilde bebeği anneden daha iyi tanıdığını düşünür.

4. Siz sakin kalmaya çalıştıkça üzerinize gelip tekrar tekrar aynı şeyi söyler; sonunda cevap verdiğinizde sizi 'saygısız' olarak damgalar.

srv.onedio.com

5. Çemkirir; konumu, yaşı, o andaki pozisyonu ve içinde bulunduğu ortamdan bağımsız bir şekilde kendisiyle aynı düşünmeyen taze anneye karşı çıkar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Her fırsatta anneliğinizi sorgular; kendinizi kötü hissetmeniz için elinden geleni yapar. Serin havada dondurma verdiğiniz, üstünü sıkı giydirmediğiniz ya da dışarıda yemek yedirdiğiniz için sizi kötü anne ilan eder.

srv.onedio.com

7. Üzerine vazife olmamasına rağmen garip sorular sorar; bebeğinizi bırakacak yerinizin olmaması, emip emmediği, gaz çıkarıp çıkarmadığı her daim merakını cezbeder.

8. Bebeğinizin hiçbir sıkıntısı olmamasına rağmen mutlaka bir dürter, uyuyan bebeği uyandırmaya yönelik hareketler yapar, rahat olduğuna asla ikna olmaz.

9. Hiçbir şeye tahammül etmez, kendisinin karşılaştığı durumlar dışında hiçbir şeyi hoş karşılamaz; söz konusu genç bir kadın da olsa, teyze de olsa durum aynıdır.

10. Her daim üstten bakar; bebek arabasıyla gezdiğiniz için daha dikkatli olmanız gerekir çünkü önünü kapattığınız ve fazladan iki adım atmasına yol açtığınız için suçlusunuzdur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sonunda sizi çileden çıkarır, söylemek istemediğiniz şeyleri söyletir.

Neyse ki bazıları esprilere gülme özelliğine sahiptir...

12. Gereksiz sorularla daralttığı gibi, sürekli bebeğinizi sevmeyi ister. Siz hastalık bulaşmasın diye korumaya çalışırken, "Aman pek kıymetliymiş" diyerek trip atar.

srv.onedio.com

13. Bezdirir; 'hayaller vs. hayatlar' klişesini size yaşatır.

14. Bebeğiniz olduğu için evde kalmanız ve ona bakmanız gerektiğini düşünür, bunu da açıkça dile getirir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Net bir şekilde dünyanın kendi etrafında döndüğünü zanneder ve bebekli bir kadının dışarıda olması fikrine katlanamaz.

BONUS: Klişe teyzelere inat, yardımcı olanlar da vardır elbette... 👏

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
620
212
60
40
26
12
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
komunist.bankacı

Genel olarak haklı ama satır aralarından aldıklarım kıl olmama yetti. Erkekler iyi davranmış da kadınlar şöyle şöyle yapmış. He anam hepsi seni kıskanmış üre... Devamını Gör

Ne içerledin be bankacı, kadın söyledi zaten tüp bebek yada sperm bankası değilmiş, senin de olur

Ayşenur Manavcı

Çocuklarınızla gezmenize ya da normal hayatınıza karışmaya zerre hakkımız yok lakin tek istediğim sırf bebek arabanız var diye yolda giderken arabayı üzerimi... Devamını Gör

Esra Yeşil

Biz ruh hastasımıyız sizce, ayağınıza sürülmüş bebek arabasını bilinçli sürüldüğünümü düşünüyorsunuz. Ayarlayamıyoruz , bazen teker gitmiyor birden ittirince... Devamını Gör

elifçe

Ağzın da pis tavırların da. Ne hoş anne olur senden. Aklınca laf sokuyor.

deniz derya

anlaşıldı sen de o teyzelerdensin:D