Görüş Bildir
Haberler
Tatlıses'e Verilen 'Yaşam Boyu Onur Ödülü' Tepki Çekmişti: Pantene'den Açıklama Geldi

Tatlıses'e Verilen 'Yaşam Boyu Onur Ödülü' Tepki Çekmişti: Pantene'den Açıklama Geldi

5 Aralık Kadın Hakları Gününde şarkıcı İbrahim Tatlıses'e 'Yaşam Boyu Onur Ödülü' vererek tepki çeken Altın Kelebek yarışmasının sponsoru Pantene'den açıklama geldi. Pantene, 'kadın hakları konusundaki duruşunun net olduğunu' savundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu yıl 47. kez düzenlenen Altın Kelebek ödüllerinde şarkıcı İbrahim Tatlıses'e 'Yaşam Boyu Onur Ödülü' verildi. Tatlıses'e üstelik de Dünya Kadın Hakları Günü'nde böyle bir ödül verilmesi tepki çekti. 

Tatlıses'in geçmiş yıllarda partnerlerine şiddet uyguladığı haberlerini paylaşan sosyal medya kullanıcıları, Altın Kelebek ödüllerinin sponsoru Pantene için boykot çağrısı yaptı.

Pantene sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada gelen tepkilere yanıt verdi. Verilen ödüllere bir dahillerinin bulunmadığı belirtilen açıklamada 'Sponsorluk kapsamında tek isteğimiz, cinsiyet eşitliği ilkemiz gereği; jürinin en az yüzde 50'sinin kadınlardan oluşması yönünde olmuştur' denildi. 

Cinsiyet eşitliği için mücadele ettiklerini belirten Pantene 'kadın hakları konusundaki duruşunun net olduğunu' ifade etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
103
88
18
12
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
minadileek

Allah razı olsun ya jürinin %50 si kadın felan diyorlar bi de madaly mı takalım,sıvamak bu olsa gerek

Bozkurt

Altıncı Anadolu Medya Ödülleri diye düzenlenen dalkavuklar töreninden sonra bu şaşırtmadı.

Pasif Kullanıcı

Hiç unutmam Derya Tuna'nın kameraların önünde bacağından vurulduğu anı.