Görüş Bildir
Haberler
Tasarlayacağın Lunaparka Göre En İyi Özelliğini Söylüyoruz!

etiket Tasarlayacağın Lunaparka Göre En İyi Özelliğini Söylüyoruz!

Nsycl
09.03.2018 - 22:16

Bir dönem hepimizi saran 'Tycoon' oyun furyasının belki de en hatırlananlarından biri ile birlikteyiz bu hafta. Bakalım senin klasik  'Roller Coaster Tycoon' tercihlerin neler anlatacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Parkı seçerek başla!

2. Hangi minimal eğlence aracını istersin?

3. Peki bu küçük heyecanlardan hangisi?

4. Hız treni seçimini yap!

5. Birazcık da kıyafetler ıslansın! Hangi sulu oyuncağı istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Parkın içinde taşıma aracı olarak hangisini kullanmak istersin?

7. Bir yemek standı seç!

8. Son olarak eklemek istediğin bir şey var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mucit çıktı!

Neredeyse her duruma uyum sağlamak gibi olağanüstü bir yeteneğin var. Kendini hangi konuda yetiştirmek istersen bir şekilde oraya kafanı vermeyi başarıyor, diğerlerinden çok daha hızlı yol kat ediyorsun.

Gözü pek çıktı!

Cesursun cesur! Her gün sınırla ve kısıtlamalara meydan okuyorsun. Ama senin olayın da bu zaten, kendini zorladıkça enerji topluyorsun. Bazen kendi üstüne çok gittiğin olmuyor değil, ama senin gibi birinin katlanması gereken bir durum bu.

Odak uzmanı çıktı!

'Bu iş bitmeden masadan kalkmayacağım' diyen tipler vardır ya, acaba onlardan mısın sen? Biraz inatçı, biraz hırslı belki azıcık da takıntılı. Pazar günlerini herkes gibi tembellik yaparak geçiriyorsun, ama pazartesi oldu mu her şey değişiyor senin için.

Sezgileri güçlü çıktı!

Senin bir şeyleri hissetmek gibi muazzam bir yeteneğin var. Başkaların anlamadığı/anlamlandıramadığı bir olaya çok farklı açıdan bakabiliyorsun. İçgüdüsel hareket ediyorsun. Genelde de doğru kararları veriyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
646
265
214
82
33
31
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dilanyakar

Sezgileri güçlü çıktı!

Melisa Ayvaz

Sezgileri güçlü çıktı! Senin bir şeyleri hissetmek gibi muazzam bir yeteneğin var. Başkaların anlamadığı/anlamlandıramadığı bir olaya çok farklı açıdan baka... Devamını Gör

Summer Scott

Mucit çıktı..Sahne tasarımları yapmayı çok severim zaten :) gerçi çoğu fizik kurallarına aykırı tasarımlar oluyo..sınırları zorlamayı niye bu kadar seviyorum... Devamını Gör