Görüş Bildir
Haberler
Tartışmalara Cübbeli Ahmet de Ortak Oldu: 'Gördüğüm Rüyalara Göre Darbe Tehlikesi Var'

etiket Tartışmalara Cübbeli Ahmet de Ortak Oldu: 'Gördüğüm Rüyalara Göre Darbe Tehlikesi Var'

Batuhan
11.05.2020 - 12:21

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, konuk olduğu bir programda darbe tartışmalarıyla ilgili '6-7 ay önce bir kaç rüya gördüm. Bu rüyalara göre darbe tehlikesi var. Askeri bir darbe' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Darbe tartışmalarının devam ettiği şu günlerde konuyla ilgili sürpriz bir çıkış da Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den geldi.

"Sokağa çıkma yasağı var, bu şekilde gördüm" 🎥

6-7 ay önce bir rüya gördüğünü belirten Cübbeli, 'Ben bu rüyayı yakın görmedim. Yakın derken var 6-7 ay. Bir kaç rüya gördüm 15 Temmuz'dan sonra. Bu rüyalara göre darbe tehlikesi var. Askeri bir darbe. Ben durduruldum, indirildim, kimlik soruldu. Sokağa çıkma yasağı var. Bu şekilde gördüm. Allah muhafaza buyursun' şeklinde konuştu.

"Darbe olsa ona mı yarayacak sanki?"

"Darbe olsa ona mı yarayacak sanki?"

Canan Kaftancıoğlu'na yönelik eleştirilerde de bulunan Cübbeli, 'Yalnız şu var yani Canan Kaftancıoğlu, zaten DHKP-C kafasıyla PKK kafasıyla devlete seri katil diyen bir kafa. Darbe olsa ona mı yarayacak sanki? Darbe olsa ona da yaramayacak' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cübbeli Ahmet'in bu açıklamalarına sosyal medyadan da tepkiler geldi...

Cübbeli Ahmet'in bu açıklamalarına sosyal medyadan da tepkiler geldi...

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
221
105
72
22
13
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Güngör

Ülke ülke değil simülasyon oldu aq.

Başar Demirsoy

Rüyalar psikanalizde bilinçaltını işaret etmekte. Yani rüyada darbe görmek için bilinçaltına bunu atması gerekiyor. Kısacası ya bu adam ve çevresi darbe plan... Devamını Gör

Muhammed Gungor

Buda bi peygamberliğini ilan edemedi orospu evladı yarın bir gün kuyruğu sıkışır ben din adamıyım siyaset konuşamam der hükümetin götü iyice sıkıştı konuştur... Devamını Gör