Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 19 Eylül Perşembe Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 19 Eylül Perşembe Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın. :)

Bakalım 19 Eylül Perşembe günü senin için nasıl geçecek?  

Yeni bir günde acaba hangi kartı seçeceksin? Aşk, aile, kariyer ve para konularında başına neler geleceğini merak ediyor musun?

Merak ediyorsan, tarot falına başlayalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Seçtiğin Kart; "Asaların Beşlisi"

Seçtiğin Kart; "Asaların Beşlisi"

Şu sonbahar günlerine kendine biraz daha dikkat etmen gerekiyor. Sağlık konusunda bazı problemler yaşayabilirsin. Kendini sıcak tut ve sıkı giyin. Kalabalık ortamlardan da uzak dur.

Bununla beraber, bu dönemlerde yeni bir arayış içindesin. Yeni bir insanla tanışabilir, kendine yeni bir hobi edinebilirsin. Bu sayede kendinde hiç fark etmediğin bazı detayları görecek, hayatı da dolu dolu yaşamaya başlayacaksın.

Yeniden görüşmek üzere ✨

Seçtiğin Kart; "Ters Asaların Beşlisi"

Seçtiğin Kart; "Ters Asaların Beşlisi"

Bir süredir kendini çok fazla sıkmış ve bazı konularda kararlar almaya çalışmışsın. Merak etme, bu kararlar seni doğru yola götürecek. Yol biraz uzun sürse de sonunda mükafatlandırılacaksın.

Bununla beraber, arkadaş ortamında bir problem var. Bir kişinin senin arkandan konuştuğunu hissediyorsun. Bu kişinin kim olduğunu bugün yaşayacağın hazin bir olayla öğrenebilirsin.

Yeniden görüşmek üzere ✨

Seçtiğin Kart; "Kılıçların İkilisi"

Seçtiğin Kart; "Kılıçların İkilisi"

Bir süredir görüştüğün biriyle aranızda bir iletişim ilerlemesi olabilir. Bu kişiyle aranızdaki işler ciddileşebilir. Fakat acele bir karar almanı bu dönemde tavsiye etmem. Bu kişiyi iyice irdelemeli, senin için doğru bir insan olup olmadığını düşünmelisin.

Bununla beraber, senin kafanı kurcalayan şeyler var. Fakat sen ne yapacağını biliyorsun, sadece kalbinin sesini dinlemelisin. Kendine güvenini yeniden kazanmanın, seni üzenlere karşı çıkmanın tam zamanı. 

Yeniden görüşmek üzere ✨

Seçtiğin Kart; "Ters Kılıçların İkilisi"

Seçtiğin Kart; "Ters Kılıçların İkilisi"

Kimseye güvenmemen gereken bir dönemdesin. Bugünlerde iş hayatında bazı gelişmeler var. Fakat sırlarını insanlarla paylaşmadan önce onların gerçekleşmesini beklemelisin. Yoksa bazı kötü niyetli kimseler, seni bu yoldan alıkoyacak.

Aşk hayatında ise yeni başlangıçlara hazırlıklı hissetmiyorsun. Yine de senden uzun zamandır etkilenen ve senin için uygun anı bekleyen biri var. Onunla  tanışman an meselesi. Ne dersin, belki de güzel bir aşk doğar?

Yeniden görüşmek üzere ✨

Seçtiğin Kart; "Beşli Tılsımlar"

Seçtiğin Kart; "Beşli Tılsımlar"

Ailevi meselelerden kaçmakta olduğun algısı oluşabilir, ancak bu durumun peşini bırakmayacağını unutmamalısın. Ailenle iletişim kurmanın önemini göz ardı etme. İş yaşamında üstlenmen gereken sorumluluklar seni bir miktar yorabilir, ancak bu engelleri aştıktan sonra profesyonel yaşamında büyük ilerlemeler kaydedeceksin. Sadece biraz daha sabırlı olman gerekiyor.

Ekonomik açıdan kendini biraz zayıf hissediyor olabilirsin, ancak bu durumu birkaç gün içinde çözüme kavuşturacaksın. Şu an kendini bir boşlukta hissediyor olabilirsin. Ne yapman gerektiğini belirsiz bir dönemdeymişsin gibi hissediyor olabilirsin. Bu boşluk hissi biraz daha devam edecek. Ancak sonuçta, senin için en uygun olan sonuca ulaşacaksın. Bunun için biraz daha çaba sarf etmen gerekiyor. 

Yeniden görüşmek üzere ✨

Seçtiğin Kart; "Ters Tılsımların Beşlisi"

Seçtiğin Kart; "Ters Tılsımların Beşlisi"

Son bir süredir kendine yeterince zaman ayırmadığının farkındayım ve bu durumun seni yorduğunu hissediyorum. Kendine biraz daha yönelip, ilgi duyduğun şeylere odaklanmanın seni rahatlatacağını düşünüyorum.

Finansal zorluklarla boğuştuğun bu dönem nihayet sona eriyor ve daha huzurlu bir döneme adım atıyorsun. Ancak ailenle ilgili küçük bir anlaşmazlık yaşayabileceğin konusunda seni uyarıyorum. Bu durumda sakinliğini koruman ve incitici olmamak adına sözcüklerini özenle seçmen gerektiğini hatırlatmak isterim.

Yeniden görüşmek üzere ✨

Seçtiğin Kart; "Kupaların Onlusu"

Seçtiğin Kart; "Kupaların Onlusu"

İlişkilerle ilgili kafanı kurcalayan sorular seni düşünmeye zorluyor. Ancak bu düşünme süreci sorunlarını çözmek yerine daha da karmaşık hale getiriyor. Geçmişte yaşadığın deneyimler, gelecekte benzer durumlarla karşılaşma korkusu yaratıyor ve bu da insanlara karşı tedbirli bir tutum sergilemene neden oluyor. Ancak bugün, bu korkuları aşmanın tam zamanı. Kendini bu kadar zorlamadan, daha rahat bir tutum sergilemen gerekiyor. Aksi takdirde hem kendini kötü hissetmen kaçınılmaz olacak, hem de çevrendeki insanları olumsuz etkileyeceksin.

Finansal zorluklar da ruh halini olumsuz etkiliyor. Ancak bugün, eline geçecek olan maddi kaynak, bu zorlukları bir nebze hafifletecek. Aşk hayatında ise biraz karmaşa hakim. Ancak bu durumu düzeltmek tamamen senin kontrolünde. Daha az endişelenmen ve kafana takmaman gerekiyor.

Yarın görüşmek dileğiyle! ✨

Seçtiğin Kart; "Ters Kupaların Onlusu"

Seçtiğin Kart; "Ters Kupaların Onlusu"

Ne yapacağına pek karar veremediğin bir gündesin. Bu süreçte, kariyerinde biraz düşüşe geçmiş olabilirsin. Gitmek de istiyorsun, kalmak da. Fakat kaldığında hak ettiğin değeri görememekten korkuyorsun. Bana kalırsa, değer göreceğin bir yere gitmende fayda var. Cesur olursan hayat da sana bir güzellik yapacak.

Sen bugünlerde aşka da küsmüş gibisin. Fakat karşına çıkan birisi, senin bu duygularını tamamen değiştirecek.

Yarın görüşmek üzere! ✨

Seçtiğin Kart; "Kupaların Uşağı"

Seçtiğin Kart; "Kupaların Uşağı"

Beklemediğin birinden alacağın bir haber var. Geçmişinde bıraktığın bu insandan alacağın haber, seni biraz düşündürecek. Geçmiş günlerdeki pişmanlıklarını yeniden yaşayacaksın. Fakat bu insanın yeni bir sayfaya geçmiş olması, sana da bir mesaj olmalı.

Arkadaşlarınla yapacağın bir etkinlik var. Bu etkinliği iptal etmek istiyorsun ama etmemelisin. Bu etkinlikte yeni bir insanla karışılacaksın. Bu kişi sana çok iyi gelecek...

Yarın görüşmek üzere! ✨

Seçtiğin Kart; "Ters Kupaların Uşağı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kupaların Uşağı"

Bugünlerde hayatında bazı şeylerin altüst olduğunu görüyorum. İlişkinde bazı şeyler istediğin gibi gitmiyor, kariyerinde ise bazı küçük pürüzler çıkıyor ortaya. Fakat bana kalırsa, bugün problem olarak gördüğün şeyler ileride sana güzellikler getirecek.

Bugün ayrıca sağlığına dikkat etmen gerektiğini görüyorum. Havalardan mıdır, salgından mıdır bilemiyorum ama bu sıralar gardını biraz düşürmüşsün. Vitaminlerini almayı ihmal etme.

Yarın görüşmek üzere! ✨

Seçtiğin Kart; "Asaların Onlusu"

Seçtiğin Kart; "Asaların Onlusu"

İçinde olduğun sıkıntılı süreç artık bitiyor. Rahat bir nefes alabilir, uzun süredir kendine ayıramadığın o vakti ayırabilirsin. Bugüne kadar elde ettiğin başarılarla, sen bugünleri çoktan hak etmiştin!

Bulunduğun yerden çok daha yüksek yerlere geleceğini görüyorum. Bu sayede maddi kazancın da artmaya başlayacak. Ayrıca ailenle biraz daha vakit geçirmeli, onları ihmal etmemelisin.

Yarın görüşmek üzere! ✨

Seçtiğin Kart; "Ters Asaların Onlusu"

Seçtiğin Kart; "Ters Asaların Onlusu"

Uzun zamandır aklında olan bir insan var. Bir süredir bu kişiye doğru adım atmak için doğru anı bekliyorsun. O an bugün gelecek. Alacağın bir işaret seni cesaretlendirecek. Attığın adım sonucunda ise pişman olmayacaksın. Seni güzel günler bekliyor.

İş yerinde yaşadığın bazı sorunlar var. Neyse ki bu sorunları yavaş yavaş atlatıyorsun. Bu dönemde ailenden birinin yardımını alabilir, hayatını düzene sokabilirsin.

Yarın görüşmek üzere! ✨

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
9
2
2
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turan Çalıklı

Neden karar almamı istemiyorsun ve aşkı mutluluğumu çok mu görüyorsun yada bildiğin bileyim var benden sakladığın

Turan Çalıklı

Zaten inceliyorum ve o senin fikrin ben bi insanı tanımadan karar vermem zaten aşk la sevgiyle olur karşılıklı saygıda dahil buna

Turan Çalıklı

Evet şuan tam zamanı artık sesimi çıkartacağım