Görüş Bildir
Haberler
Tarihte Görülen En İlginç 8 Ölüm

Tarihte Görülen En İlginç 8 Ölüm

Rahman Korkmaz
15.11.2014 - 18:30 Son Güncelleme: 16.11.2014 - 15:45

Dünya tarihindeki en ilginç ölümlerin bazılarını sizler için sıraladık. İşte size tarihte yaşanmış en ilginç 8 ölüm!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1-Gizlice şeker yedi diye ölen çocuk

1-Gizlice şeker yedi diye ölen çocuk

9 yaşındaki Savannah gizlice şeker yediği için büyükannesi ve büyükbabası tarafından 3 saat koşma cezasına çarptırıldı. Kalbi bu koşuya dayanamayan Savannah hayatını kaybetti.

2-Uçağın çarpması sonucu ölüm

2-Uçağın çarpması sonucu ölüm

38 yaşındaki Robert Gary Jones plajda koşu yaparken gökyüzünden bir uçak plaja acil iniş yapmak durumunda kaldı. Özel uçağın ön camı sızan yağ yüzünden görüşü engelliyordu. Pilot acil inişi sırasında ıssız plajda koşan Jones'u göremedi ve feci ölüm gerçekleşti.

3-Sigara izmaritiyle gelen ölüm

3-Sigara izmaritiyle gelen ölüm

Kuaför Jeannie Mitchell evliliğine hazırlanırken trajedinin kurbanı oldu. Arabasında sigara içiyordu. Sigarayı camdan dışarı atmak isterken sigara kazara arabanın içine düştü. Arabada Mitchell'in saç renklendirici sıvısının bulunduğu şişe ise dökülmüştü. Sigara arabanın içine düşüp şişeyi alevlendirdi ve saniyeler için Mitchell'ın arabası alev topuna döndü.

4-Kendi kurduğu tuzağa düşerek kafası kopan sarhoş

4-Kendi kurduğu tuzağa düşerek kafası kopan sarhoş

İngiliz David Phyall'ın evini tahliye için mahkeme kararı çıkmıştı. Buna karşı savaş veren Phyall 'ancak cesedimi çiğneyerek evimi alırsınız' dedi. Bir gün onlarca uyuşturucu hap içen Phyall kendi kurduğu testere tuzağının kurbanı oldu. Phyall kurduğu tuzakla kendi başını kesti.

5-İtfaiye musluğuyla gelen ölüm

5-İtfaiye musluğuyla gelen ölüm

Evinde karısıyla huzurlu bir akşam yemeği planlayan Humberto Hernandez görülmemiş bir kazanın kurbanı oldu. Evinin yakınlarında lastiği patlayan bir cip yol kenarındaki itfaiye musluğuna çarptı. İtfaiye musluğu çarpmanın etkisiyle havalanıp Hernandez'in tam başının üstüne düştü ve hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6-En ilginç intihar şekli

6-En ilginç intihar şekli

Richard Sumner şizofreniden mustarip bir sanatçıydı ve 4 kez intihar teşebbüsünde bulunmuştu. En sonunda bir ormana gitti ve kendisini bir ağaca kelepçeleyip anahtarı da ulaşamayacağı bir yere attı. 3 yıl kimseden habersiz ağaçta asılı kaldı! Sumner'ın kemiklerini ormanda köpeği ile dolaşan bir kadın buldu.

7-Kaktüs'le gelen ölüm

7-Kaktüs'le gelen ölüm

1982'de 27 yaşındaki David Grundman kaktüs reklamları için çöl bitkilerine tabancasıyla atışlar yapıyordu. Fakat bir atışı sırasında kaktüsten fırlayan bir parça ona çarparak ölümüne sebep oldu. Günümüzde bir bitki yüzünden ölen tek kişi olarak biliniyor.

8-Mukadderat

Grigori Rasputin (1869-1916) da ilk olarak on kişi tarafından zehirlendi fakat ölmedi. Daha sonra tabancayla vuruldu ölmedi, arkasından üç defa daha vuruldu gene ölmedi, inanılmaz dövüldü ve boğulmak istendi ama hiçbirisinde ölmedi. Rasputin en sonunda bir kasabada huzur içinde yaşadı ve eceliyle öldü.

Kaynak; Tarihte Görülmüş En İlginç Ölümler

|

Yazar Defteri

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
91
39
28
22
12
11
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
k.a

bi de 10 kişi tarafından zehirlendi ne demek ya :D

k.a

Rasputin vurularak öldü huzur içinde yaşadıktan sonra eceliyle değil...