Görüş Bildir
Haberler
TV
Tarihler Belli Oldu: Yargı, Kuruluş Osman ve Camdaki Kız Dizilerinin Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Tarihler Belli Oldu: Yargı, Kuruluş Osman ve Camdaki Kız Dizilerinin Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Müge Kakşi
15.08.2022 - 22:50

Televizyon kanalları birbirinden iddialı dizilerle yeni sezon için hazırlıklara başladı. İzleyiciler yaz aylarının sonuna yaklaştığımız şu günlerde geçtiğimiz sezona damgasını vuran ve reyting rekorları kıran dizilerin tekrardan ne zaman ekranlara döneceğini merak ediyor. Beklenen haber sonunda geldi. İşte Camdaki Kız, Kuruluş Osman ve Yargı'nın ekranlara dönüş tarihi 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Camdaki Kız

Camdaki Kız

Ünlü Psikiyatrist Gülseren Buğdaycıoğlu'nun romanından uyarlanan ve gerçek bir hikayeye dayanan Camdaki Kız geçtiğimiz sezonun en sevilen dizileri arasında yer aldı. Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni sezonunda neler olacağı ise izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Medyada yer alan habere göre çekimleri henüz başlamayan dizi eylül ayının son haftalarında tekrardan izleyici karşısına çıkacak.

Yargı

Yargı

Her hafta pazar günü yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Yargı dizisinin yeni sezon çekimleri 20 Ağustos'ta başlıyor. Pınar Deniz ve Kağan Urgancıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı reyting rekortmeni dizinin 2. sezonun ilk bölümü ise 18 Eylül Pazar akşamı izleyici karşısına çıkacak.

Kuruluş Osman

Kuruluş Osman

Sezon finali bölümüyle izleyici ekranlara kilitleyen ve yine geçtiğimiz sezona damgasını vuran diziler arasında ATV ekranlarını tarihi dizisi Kuruluş Osman var. Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu 1. Osman'ın hayatına odaklanan ve başrolünde başarılı oyuncu Burak Özçivit'in yer aldığı dizinin yeni sezonun ise ekim ayının ortalarında başlaması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
10
5
4
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın