Görüş Bildir
Haberler
Taraflar Belli Oldu! İşte Kaptan Amerika İç Savaş Çizimleri

Taraflar Belli Oldu! İşte Kaptan Amerika İç Savaş Çizimleri

İç Savaş Yaklaşıyor, Takımlar Netleşiyor

Marvel'ın 2016'da vizyona girecek olan bombası 'Kaptan Amerika İç Savaş', yaklaştıkça bizi heyecanlandıran filmlerden. Uzun zamandır, Kaptan Amerika ve Ironman'in liderlik edeceği iki takımın netleşmesi bekleniyordu ve Marvel yayınladığı 'promo' çizimler ile bu takımları bizim bepenimize sundu. İşte bu çizimler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Steve Rogers'ın Müttefikleri

Steve Rogers'ın Müttefikleri

Kaptan Amerika'nın yanındaki 4 kişinin neden onun yanında olduğunun mantığı çok açık. Falcon uzun zamandır onunla Kış Askeri'nin peşindeydi. Kış Askerini bulmuşlar ve bir sebepten dolayı Antman'in yardımına ihtiyaçları olduğunu biliyoruz. Antman bu resimde Hawkeye'ın omzunda duruyor bu arada. Falcon Antman'e de ulaşmış ve Agent 13, bir S.H.I.E.L.D ajanı olarak zaten Kaptan'ın yanında. Fakat Hawkeye'ın ve Kaptan'ın yanında Natasha Romanoff'un olması gerekmez miydi?

Ironman'in Fikir Birliği

Ironman'in Fikir Birliği

Pekala, bu savaşta Ironman'in yanında çok kişi olacağını düşünmüyorduk çünkü Steve Rogers'ın inandıkları her zaman daha doğru ve bencil olmayacak şekildedir. Fakat, Vision gibi biri Ironman'in yanında ise, Tony Stark'ı anlayacağımız çok şey olmalı. Ya Black Panther? Afrika'da ortalığı birbirine katan Ironman ve Hulk iken, Wakanda'dan gelen Black Panther onun yanında ise, burada da bir şeyler doğru gidiyor olabilir. Ve Black Widow? Hawkeye ve Kaptan ile karşı karşıya gelecek kadar fikir ayrılığı var mı ortada? Vay be. Tabii War Machine neden orada biliyoruz.

Taze Dost, Yeni Düşmanlar

Taze Dost, Yeni Düşmanlar

Bu çizimlerin benzerleri çizgiromanda bolca olsa da, Robert Downey JR. ve Chris Evans'ı karşı karşıya görmek çok iyi hissettiriyor. Aslında savaşmalarını istemesek de, konunun derinliği bizi çekiyor. Daha dost bile olamamışlarken, düşman kesilmeleri ilginç olacak orası kesin.

Beyazperdenin En Renkli Savaşı

Beyazperdenin En Renkli Savaşı

4. Çizim, daha renkli, daha heyecanlı bir havada! İki tarafta çarpışmaya bir adım kala en havalı pozlarını vermişler. Bu takımlara, Spiderman ve Scarlet Witch'in katılacağını da unutmayalıım. Hulk ve Thor filmde olmasalarda da, kendilerinden birer 'Cameo' bekliyoruz! Her şey harika görünüyor.

Kaptan Amerika İç Savaş - Artwork İncelemesi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın