Görüş Bildir
Haberler
Tanju Özcan: 'Iraklı Bir Kişinin Aldığı 10 Mezar Yerini İptal Ettirdim'

etiket Tanju Özcan: 'Iraklı Bir Kişinin Aldığı 10 Mezar Yerini İptal Ettirdim'

Eray İspir
09.08.2022 - 19:28 Son Güncelleme: 09.08.2022 - 21:36

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Irak uyruklu bir kişinin aldığı mezar yerlerini iptal ettirdiğini açıklayarak 'Adamın parasını verin’ dedim. Ben istemiyorum Bolu’ya yerleşsinler, burada defnedilsinler. Irkçı derler ama yaptım bunu' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bolu Belediye Meclisi ağustos ayı ilk oturumu belediye meclisi salonunda dün gerçekleştirildi. 

İmar konusunun görüşüldüğü maddede konuşan Belediye Başkanı Tanju Özcan, Sağlık Mahallesi'ndeki Şehitler Mezarlığı'ndan 10 tane yer alan Irak uyruklu bir kişinin satış işlemini iptal ettiğini açıkladı. Özcan, 'Şehitlik mezarlığında şehitlik dışında mezar yeri kalmadı bildiğim kadarıyla. Burada bilindiği üzere mezar yerleri satılıyor. Satılmış olanlar var. Hatta bir tane Iraklı gelmiş 10 tane mezar yeri almış. İptal ettirdim. ‘Adamın parasını verin’ dedim. Ben istemiyorum Bolu’ya yerleşsinler, burada defnedilsinler. Irkçı derler ama yaptım bunu” diye konuştu.

Özcan'ın Belediye Meclisi'nde yaptığı konuşma 🎥

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
433
178
37
18
14
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deneri

Iraklı niye buraya gömülüyor ki? Niye memleketine gömülmeyi vasiyet etmiyor? Bu kadar mı nefret ediyorlar memleketlerinden?

Pasif Kullanıcı

Irkçılıksa ırkçılık kardeşim yapacak bir şey yok, herkesin canı burnunda bu ipnelere tolerans yok artık.

Pasif Kullanıcı

Gürcü olması da mesele değil, bu adam siyonistlerin planı zaten rahmetli Erbakan hocamız ölene kadar anlattı ama nafile bizim halkımız anlamadı oy vermeye de... Devamını Gör

Furkan Aras

topraam yapıştır