Görüş Bildir
Haberler
Tamer Cesur, Tamer Gibi Ol! Taksim Meydanı'nda Kadına Şiddete Müdahale Eden Tek Kişi

etiket Tamer Cesur, Tamer Gibi Ol! Taksim Meydanı'nda Kadına Şiddete Müdahale Eden Tek Kişi

Batuhan
05.03.2018 - 14:16 Son Güncelleme: 06.03.2018 - 08:53

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi'nde öğrenci olan bir grup genç, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için sosyal bir deney gerçekleştirdi. Şiddete uğrayan kadına yoldan gelip geçenler sadece bakmakla yetinirken, engelli bir vatandaş akülü arabasıyla olaya müdahale etti.

Üniversitede psikoloji eğitimi alan 2. sınıf öğrencileri Toprak Gümüş, Ali Eren Yıldız, Eren Aytan, Azat Kabahat ve Anıl Ersan Taksim Meydan'da iki sevgili arasında yaşanan tartışmayı ve kadına yönelik şiddetini gösteren bir sosyal deney hazırladı. 

Taksim Meydanı'nda deneyi gerçekleştiren öğrenciler 'iki sevgili arasında telefon nedeniyle yaşanan kavgayı' canlandırdı.

Kimse müdahale etmedi, bazı vatandaşlar ise sadece izlemekle yetindi. Taner Yılmaz akülü sandalyesini şiddet gösteren erkeğin üzerine doğru sürdü.

Kimse müdahale etmedi, bazı vatandaşlar ise sadece izlemekle yetindi. Taner Yılmaz akülü sandalyesini şiddet gösteren erkeğin üzerine doğru sürdü.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
800
285
86
11
9
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
selimreizzz

adam fiziksel engelli diğerleri zihinsel engelli

ALASKAR

Kendini iyi zanneden puştlar, engelli vatandaşa şiddeti görünce koşa koşa geldiniz. Yıldızlı pek iyi size !!! Neden kadına şiddet olunca herkes sus pus ??? K... Devamını Gör

hakan

Oh bee. O kadar yorumda öpüşme mevzusunu göremeyince korkmuştum. Teşekkürler.

Marbling

Sen 'engelli' diye anılıyorsun ya o beyin engellilerin yanında... Helal olsun sana Taner Yıldız insansın, büyüksün.