Görüş Bildir
Haberler
Takma Kirpik Etkisi Yaratan Mucizevi Kirpik Rimel Bazı Nedir? Ne İşe yarar?

etiket Takma Kirpik Etkisi Yaratan Mucizevi Kirpik Rimel Bazı Nedir? Ne İşe yarar?

Sena Yiğit
16.02.2022 - 10:47

Profesyonel ve başarılı bir makyaj için kullanılması gereken bazı ürünler vardır. Bu ürünler makyajınızın daha iyi görünmesini sağlarken makyajın kalıcı olmasında sağlar bunlardan biri de kirpik rimel bazıdır. Gelin, hep beraber rimel bazını kullanırken dikkat etmeniz gereken birkaç tüyoyu ve nasıl kullanılacağını anlattığımız yazımıza geçelim.

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kirpik rimel bazı nedir? Etkisini nasıl gösterir?

Kirpik rimel bazı nedir? Etkisini nasıl gösterir?

Kirpikleriniz üzerinde bir bariyer oluşturarak doğal bir kirpik görünümü sağlayan kirpik bazları, rimelin etkisini artırarak kirpiklerinizin daha uzun ve daha güzel görünmesini sağlar. Etkisini göstermesi için rimelinizi uygulamadan önce sürmeniz yeterli olacaktır.

Kirpik bazları, aynı yüzümüzde kullandığımız primerlar gibi makyaj öncesi makyajın kalıcılığını ve daha iyi sonuç elde edebilmemizi sağlıyor. 

Genelde kirpik bazıları beyaz renkte olur, uyguladıktan sonra tercih ettiğiniz maskarayı kullanarak beyaz görüntüden kolayca kurtulmanız mümkün.

Tüm gün boyunca aynı hacimde kirpiklere sahip olmak kim istemez. Kirpik bazını, makyaj rutininize ekleyerek bu sorundan kolayca sıyrılabilirsiniz.

Tüm gün boyunca aynı hacimde kirpiklere sahip olmak kim istemez. Kirpik bazını, makyaj rutininize ekleyerek bu sorundan kolayca sıyrılabilirsiniz.

Kirpik bazı, kirpiklerinizi maskaraya hazırlayan bir üründür. Daha dolgun ve hacimli kirpiklere ulaşmanız için rimelinizi uygulamadan önce, kirpik bazınızı sürmelisiniz. 

Üstelik kirpik bazınızı kullanarak makyajınızı zahmetsiz bir şekilde kolayca çıkarmanız mümkün.

Yapısı nasıl? Kullanımı kolay mı?

Yapısı nasıl? Kullanımı kolay mı?

Öncelikle kremsi bir yapıya sahip olduğunu belirtmek isteriz. Birkaç fırça darbesiyle eşit bir şekilde uygulamanız mümkün. 

Tercih ettiğiniz maskaranızın etkisini artırdığından tasarruf da sağlarsınız.

Kirpik Rimel Bazı Nasıl Kullanılır?

Kirpik Rimel Bazı Nasıl Kullanılır?

Kirpik bazınızı aynı maskara uygular gibi kökten uca kavrayacak şekilde uygulayın. Eğer kirpiklerinizin uygulama sırasında birbirine yapışıyorsa zikzak hareketler kullanarak ayrılmasını ve daha dolgun durmasını sağlayabilirsiniz. Dış ve iç köşelere uygulamayı unutmayın. Dilerseniz alt kirpiklerinize de aynı şekilde uygulayabilirsiniz.

Bazınızın üstüne rimelinizi uygulayın ve hayalinizdeki etkileyici bakışlara sahip olun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Makyaj rutininize ekleyeceğiniz kirpik bazı ile;

  • Kirpiklerinizde topaklanmalar oluşmaz.

  • Kirpikleriniz olduğundan daha gür gözükür.

  • Kirpikler tek tek ayrılmış olur.

  • Daha kıvrımlı ve uzun kirpiklere kavuşursunuz.

Sizin için hazırladığımız her bütçeye uygun, kullanıcıların onayını almış kirpik bazlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın