Görüş Bildir
Haberler
Kokusuyla Büyüleyip Hafızalara Kazınan Parfümler

etiket Kokusuyla Büyüleyip Hafızalara Kazınan Parfümler

Sena Yiğit
10.02.2022 - 12:14

Herkesin kokusunu duyunca hastası olduğu, vazgeçemediği parfümleri sizin için sıraladık. Bu sıralar revaçta olan parfümlerden hala haberdar değilseniz bu önerilerimiz size geliyor. Gün boyu kalıcı ve geçtiği yerde izini bırakan bir parfüm herkesin hakkı. Kullananın, duyanın hastası olduğu parfümlere bir göz atalım. 

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zara Nude Bouquet

Zara Nude Bouquet

Influencerların favorisi olmuş bu parfüm oldukça revaçta... Kiraz, şakayık ve vanilya aromalarından oluşan bu zarif ve şık koku sizin vazgeçilmeziniz olacak. Gün boyu kalan kokusu ile bir parfümden beklentinizi karşılayacak. Kullananların oldukça memnun kaldığı bu ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Benzer Zara parfümlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bir kullanıcının yorumu şöyle;

Öncelikle kendi kutusu baya korunaklı yani kargoda atılsa da hiç zarar görmezdi. Elime sapasağlam ulaştı kokusunu anlatmaya gerek yok kesinlikle orijinal fresh ve kalıcı.

Yves Saint Laurent Libre

Yves Saint Laurent Libre

Güçlü ve cesur kadınların tercihi Yves, çarpıcı lüks detayları ile dikkatleri oldukça çekiyor. Tasarımı ile büyüleyen bu parfüm kokusu ile de sizi cezbedecek. Mandalina, fransız lavanta yağı, portakal çiçeği, vanilya özü ile mükemmel bir karışım olan bu parfüm şu an indirimde sadece 493TL. Buradan ulaşabilirsiniz

Benzer ürünleri görmek isterseniz link burada.

Farmasi Hera

Farmasi Hera

Cazibeyi temsil eden bir parfüm... Uygun fiyatlı ve sizi asla pişman etmeyecek bir ürüne geçelim. Farmasi’den bir kadının parfümden beklentilerini tamamını karşılayacak bir ürün. Özellikle gece dışarı çıkarken tercih edebileceğiniz bu parfüm duyanları etkisinde bırakacak. 

İsmini yunan mitolojisinde yaşamış gücü ve cazibeyi temsil eden Hera’dan alan bu parfüm sadece 80TL buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Daha fazla Farmasi ürünleri için buraya tıklamanız yeterli.

Lancome La Nuit Trésor

Lancome La Nuit Trésor

İlk görüşte aşka inanan kadınlar için yaratıldı. Göz kamaştırıcı tasarımı ile oldukça dikkat çeken bu ürün kullanan herkesin favorisi... Siyah gül özü, buhur çiçeği ve vanilyanın muhteşem birleşimi adeta bir ustalık eseri... Burada.

Bir kullanıcının yorumu şöyle;

Paketleme harikaydı. Kargoda zarar görmesin diye özenle paketlenmiş. Hediyeleriniz için teşekkür ederim. Parfümün kokusu anlatıldığı gibi harika. Durdukça güzelleşiyor ve gerçekten çok kalıcı.

Giorgio Armani My Way

Giorgio Armani My Way

Yeni deneyimler arayanlar için... Baş döndüren kokusu ile sizi mest edecek olan bu parfüm neredeyse herkesin beğenisini kazanmış. Her cilt tipine uygun olduğundan hiç sıkıntı çekmeyeceğinizi düşünüyoruz.. Şık tasarımı ile oldukça dikkat çeken My Way, yüksek değerlendirme puanlarıyla sizlerle, tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Benzer ürünleri görmek isterseniz link burada

Bir kullanıcının yorumu şöyle;

Aşırı güzel bir koku ama bu kadar kalıcı olmasını beklemiyordum. Büyük boyunu alacağım canım Armani hep en kalıcı parfümleri yapıyorsun💓

İçeriğin Devamı Aşağıda

Calvin Klein One

Calvin Klein One

Unisex parfümler konusunda oldukça başarılı olduğunu düşündüğümüz Calvin Klein... Bergamot, ananas ve papaya birleşimi bir parfümden beklentinizi karşılayacak. Üstelik şu anda inanılmaz bir indirimle sadece 379TL, kaçırmayın.. Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Daha fazla Calvin Klein için buraya tıklamanız yeterli.

Bir kullanıcının yorumu şöyle;

Kokusu gerçekten çok güzel ağır bir koku sevmiyorsanız, kullanabileceğiniz bir parfüm boyutu da gayet büyük.

Iceberg Twice

Iceberg Twice

Kadınlar için oluşturulmuş çiçeksi kokusu ile kendinizi tazelenmiş hissedeceksiniz. Hafif tatlı meyvelerle süslenen çiçekleri ile kokusunun teninizde bıraktığı hisse bayılacaksınız. Kullananların oldukça memnun kaldığı bu parfüm sadece 295TL buraya tıklayın.

Giorgio Armani Si

Giorgio Armani Si

Sıktığınızda anında sizi şık ve zarif gösterecek Giorgio Armani Si favoriniz olacak. Her cilt tipine uygun bu parfüm alerji yapmaz. Vücudunuzun sıcak noktalarına uygulayarak gün boyu rüyalarınızı yaşayabilirsiniz. Şu an da indirimde 493TL buraya tıklayarak ulaşın.

Lacoste Pour

Lacoste Pour

Zarif samimi kokusu ile muhteşem bir birleşim olan bu parfüm yüksek değerlendirme puanlarıyla Lacoste’nin en sevilen parfümlerinden... Uzun süreli kullanım ömrü ile kişisel bakımız için özel üretilmiştir. Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Davidoff Cool Water

Davidoff Cool Water

Deniz, gökyüzü ve bitkilerin bütünleştiği Cool Water ile teninize de oluşan eşsiz ferahlığın keyfini çıkarın. Gün boyu teninizde tazeleyici bir etki bırakan bu parfüm ananas, kavun, gül, yasemin, sandal ağacı ve ahududu özleriyle alışılmadık bir deneyim sunuyor. Farkınızı parfümünüze yansıtın. Burada

İçeriğin Devamı Aşağıda

Victoria's Secret Bombshell

Victoria's Secret Bombshell

Sonsuza kadar seksi hissetmeye ne dersiniz? Bu parfümü kullanan asla vazgeçemiyor. Ödüllere imza atmış Bombshell kokusu Victoria Secret’ın göz bebeği. Cezbedici kokusu ve kalıcılığı ile paranızın hakkını veren bu parfüme buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
7
5
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Thor

Günde birkaç saat dizüsstü bilgisayarınızla kolay işler yaparak oturma odanızdan internet üzerinden para kazanmak, haftalık 4000€'dan fazla kazanmak ve her h... Devamını Gör

.....

sus kıs sen.

Mustafa Yurt

Bu tarz kitaplar yerine GNR eğitimin tekrar yöntemlerini incelemeniz kelime ve cümle bilgisi açısından daha iyi olur bence