Görüş Bildir
Haberler
TV
Taht Sezonu Açılırken Bir Game of Thrones Hayranı ile Çıkmanızı Şiddetle Öneren 11 Neden

Taht Sezonu Açılırken Bir Game of Thrones Hayranı ile Çıkmanızı Şiddetle Öneren 11 Neden

Uğur B
22.04.2016 - 17:08

Fragman ve "Teaser"lar ile ilk şoku atlatmış olsak da asıl şimdi "Winter is Coming!"

Son sezon biteli 10 ay oldu ve yeni sezon öncesi dizinin tüm dünyadaki hayranları şükür namazlarına başlamış durumdalar.

GOT hayranlarını tüm diğer fan gruplarından ayıran çok özel bir şey olduğu bariz olsa da bunun tam olarak ne olduğunu söylemek güç. Dizinin epikliği mi? Karakterlerin zor isimlerini kolaylıkla söylemeleri mi? Yoksa duyduğumuz ilk saniyede havale geçirten dizinin giriş müziği mi? GOT hayranlarını yalnız kılıç sesleri ve ejderhalara bayılan insanlardan ayırt eden ortak bir tutku daha var; birbirlerine mükemmel eş olmaları!

Eğer siz de bir GOT fanı iseniz ve beyaz atlı prensini, güneşini, hayatının aşkını, hayatının anlamını, ruh eşini ya da sadece sevebileceğin birini arıyorsanız bir başka GOT fanı bulmakla başlayın işe.

Eğer siz de sıkı bir GOT hayranı iseniz Elitedaily'nin katkılarıyla oluşturduğumuz bu içerik tam size göre!

Kaynak: http://elitedaily.com/dating/game-of-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte bir "Game of Thrones" aşığı ile çıkmanız için 11 neden

1. Hafızaları normal bir insandan iyidir

Siz de tüm sülalenizin kütüklerini ezbere mi biliyorsunuz? GOT fanatikleri de 7 Krallıktaki isimleri baştan sona tereddütsüz sayabilecek kadar keskin bir hafızaya sahiptirler. 

Veya nefes alan bir sevgili dışında sizin özel günlerinizi hatırlamasını mı istiyorsunuz?

Unutmayın burada nefes bile almadan Targaryenlerin düşüşünün ve yükselişinin tüm detaylarını sayabilen insanlardan söz ediyoruz. Doğum günü takvimi de neymiş :)

2. Geleceği düşünürler

GOT hayranları her bölümde bir stratejist olurlar ve gelecekte ne olacağını, kimin kafasının kesileceğini, kimin nerede ne yapacağını tahmin etmeye çalışırlar. İşte bu yüzden geleceği bu kadar önemseyen başka bir fan grubu bulmanız zor.

Eğer siz de şimdiden evlilik planları yapıp, doğmamış çocuğunuza isim arıyorsanız bir yerlerden GOT hayranı bulun. Lakin gelecekteki köpeğinizin isminin 'Ghost' 'Summer' falan olmasına da dikkat edin.

3. Çıplaklık bir tabu değildir onlar için

Her ne kadar yapımdaki çıplaklık sahneleri daha çok ticari amaç gütse de TV'lerde bulamadığımız özgürlüğü GOT bize sunuyor. Sağlam bir GOT hayranı kesinlikle vücudundan utanmaz.

4. Eşitliğe inanırlar

Özellikle kadın karakterlerin kimi köle, kimi kraliçe, kimi sesi çıkmayan çoğunluktan. Kadın olsun erkek olsun eşitliğe inanan her GOT hayranıı ideal bir eş adayıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Detaycıdırlar

Saç kesiminiz dikkat mi çekmedi? O zaman partneriniz belki de sıkı bir GOT hayranı değildir. 

Gerçek bir GOT hayranı Jon Snow'un o karizmatik saçındaki tek bir hatalı bukleyi bile tespit edebilir veya 'Littlefinger' ın o yapmacık gülümsemesi altında yatan ipucunu bulmak için her kelimenin altı didik didik analiz edilir. 

Eğer siz de bir ilişkide detaylara önem veren tiplerdenseniz partnerinizi bu sıkı GOT hayranlarının arasından aramaya başlamanızı tavsiye ederiz.

6. Kara gün dostudurlar

Eğer 3.sezondaki 'Red Wedding' bölümünü izlemeyeniniz varsa bir dizide-filmde hiç bu kadar kalbim kırılmamıştı demesin. Bu bölümü izleyenlerin birçoğu uzun süre kendine gelemedi. 

Bir GOT hayranı ilişki biraz zorlaşınca zora gelemeyen insanlar gibi ilişkisini bir kenara atmaz. Bir GOT hayranı en zor durumda bile ufak da olsa bir umut beslemesini bilmiştir (Olabilecek en kötü şekillerden biriyle ölen değerli büyüğümüz Oberyn Martell'i huzurlarınızda saygıyla anıyoruz).

7. Bazen az konuşmanın çok şey ifade ettiğini iyi bilirler

En iyisi bunu Hodor'un anlatmasını isteyelim.

8. Ah şu aşk için yapılanlar

Sizin de bildiğiniz üzere aşkları için her şeyi yapar bu insanlar (bir çocuğu pencereden aşağı itmek ve daha fazlası gibi)

9. İntikam soğuk yenir

Bu maddemiz her ne kadar sizin bir partner bulmanız ile alakalı gözükmese de bir GOT hayranını hafife almamanızı öğreten bir anlam da taşımaktadır. Nitekim Arya Stark'ın babasının katiline karşı şu küçük yaşta verdiği sabrı benimseyen bir GOT hayranı sizin için öyle kolayca aldatabileceğiniz bir eş adayı olamayacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Onu büyütmek sizin elinizde

Karşılıklı konumunuz ne olursa olsun partnerinizi olgunlaştırmak şekillendirmek size bağlıdır. Sizi etkileyecek yolu sıkı bir GOT hayranından daha iyi kim bulabilir? 

Baştan uyaralım eğer ipleri annesine bırakırsanız sonunuz pek beklediğiniz gibi olmayabilir :)

11. Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli

Jamie'nin belki bu kadar doludizgin bir kız kardeşi olmasaydı nasıl bir insandan hoşlanacağını tahmin edebilir miydiniz? Brienne Tarth ve Jaime? 

Hiç bir ilişki imkansız değildir ama şartlar size bunu imkansız gösterebilir. Lakin sıkı bir GOT fanatiği size şartların nasıl da esnetebileceğini öğretebilir. Ne dersiniz denemeye değmez mi?

The Houses of "Game Of Thrones" Drawn In Coffee [LABS] | Elite Daily

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
170
121
79
15
14
12
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Clipper

oberyn martell ölümsüzdür

The Joker

Bişey söylüycem hep eleştiririz türk dizilerini;entrika, ihanet, ahlaksızlık...vs. diye. Cidden soruyorum bu farklı mı? Cersei ile jaime nin ensest ilişkisi ... Devamını Gör

Anıl Imamoğlu

Hacı zaten hikayenin ana fikri de bu,deli bi kral var diyara düzen getirecez diye bunu deviriyolar soyunu sopunu (3 tane gözden kaçan targaryen hariç) kesiyo... Devamını Gör

Mavi Kedi

Bir haltıma benzemeyen dizi.

Mavi Kedi

Bana hitap etmiyor açıkcası, diziler genel olarak konuyu lastik gibi sündürdükçe sündürüyor. ''Bu dizi öyle değil, önce izle!'' diyen arkadaşlarımı dikkate a... Devamını Gör