Görüş Bildir
Haberler
Tahammülsüz Gelinlerin Her Türlü Kaprisini Çekmenin Yanında Bir Sürü Absürt İstekle Karşılaşan 14 Talihsiz Nedime

etiket Tahammülsüz Gelinlerin Her Türlü Kaprisini Çekmenin Yanında Bir Sürü Absürt İstekle Karşılaşan 14 Talihsiz Nedime

Sheida
19.05.2019 - 10:42

Gelinin en stresli gününün bir numaralı yardımcıları nedimelerdir. Onların yegâne görevi gelini olabildiğince mutlu etmek ve ne istiyorsa yapmaktır. Ancak bazı istekler var ki okuyunca vah vah demekten kendinizi alıkoyamayacaksınız. Gelin birbirinden talihsiz nedimelerin hikayelerine hep birlikte bakalım!

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/jasminsuknan...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Düğün için kuş cennetinde dışarıda bir tören tercih etmişlerdi. Düğün sabahı gelinin ailesi, damat ve benim elime kürekler tutuşturuldu ve etraftaki kaz kakalarını temizlememiz gerekti. Saatlerimizi aldı."

—rebeccam4e04c2006

2. "Gelin kocaman kabarık gelinliğini giydikten hemen sonra iç çamaşırlarını giymeyi unuttuğunu fark etti. Gelinliğinin altına kıvrılıp iç çamaşırlarını ben giydirdim."

—pinkster

3. "Diğer nedimelerden biriyle birlikte 20'den fazla masa örtüsünü düğüne saatler kala ütülemek zorunda kaldık çünkü organizasyon şirketi örtüleri katlanmış bir şekilde teslim etmişti ve gelin onların kırışık olmasını istemiyordu. Aşırı sıcak bir temmuz ayıydı ve terden ıslanan saçlarım kabardı ve bozuldu. "

—nataliew4d288629f

4. "Düğün sabahı bütün nedimeler saçlarını ve tırnaklarını yaptırmak yerine yemek yapıyordu. Ayrıca gelin düğün yerindeki çalışanlardan yemek servisini yapmalarını söylemeyi unutmuştu bu yüzden yaptığımız yemekleri bir de servis etmek zorunda kaldık."

—stephanien468b53e52

5. "Baş nedime olarak bekarlığa veda partisi düzenlemek zorundaydım. Gelin abartı bir şey istemiyordu o yüzden sakin bir spa gününün sonunda bir akşam yemeği ve favori restoranında içme planladım. "

'Ancak geline damadın 4 ayrı kadından olan 4 çocuğu ve sağdıçların çocuklarına bakması söylenmişti bu sayede erkekler rahat rahat bekarlığa veda partisi yapabilecekti...Bütün akşamımızı 11 çocuğa bakıcılık yaparak geçirdik.'

—d4c6206c4e

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Nedimeler olarak damadın aile evinde olan nikah törenine hazırlanmak için birkaç saat erken gelmemiz söylendi. Hazırlanmak dedikleri aslında bütün töreni ayarlamak demekmiş."

'Bütün çiçek ayarlamalarını yaptık ve yemek hazırladık. Bütün bunların olacağına dair en ufak bir fikrimiz yoktu. Dışarısı 90 dereceydi, sıcaktan terlemiş düğün başladığında iğrenç bir hale gelmiştik.' 

—mrsh810

7. "Nedime olarak görevlerimden birisi memelere sahip çıkmaktı. Kendimin değil gelinin. Üst tarafı biraz kiloluydu ve straplez gelinlik giymişti. Gelinliğini sürekli düzeltmek ve memelerine sahip çıkıp yerine koymak zorundaydım."

—sarahg4f9ee9060

8. "Gelinin evinin arka bahçesinde olacak bir düğünde baş nedimeydim. Gelin, düğünden bir iki gün önce gelip bahçedeki otları yolmamı istedi."

—radiolyss

9. "Damadın eski kız arkadaşından bir kızı vardı, eski sevgilisi davetli değildi ancak kızının orada olmasını istiyordu. Baş nedime olarak bu görev bana verilmişti. Bu benim için sorun değildi ama damadın ailesi gayrimeşru torunlarına bakmak istemiyordu. Bu yüzden bütün gece içemedim, dans edemedim ve insanlara onun benim bebeğim olmadığını söylemekle geçirdim."

—indianaj3

10. "Ben bir fotoğrafçıyım ancak ilk defa bir düğünde nedime olacaktım. Nedimelik görevimi yapabilmek için fotoğraf makinemi evde bıraktım ancak düğünün fotoğrafçısı tören ve karşılama arasında zorluk yaşıyordu. 2 saat sonra elime bir makine tutuşturuldu ve gelin damadı çekmek zorunda kaldım."

'Fotoğrafçı işimiz bittiğinde ancak gelebildi ve ben görevini tekrar ona iade edebildiğim için çok mutluydum.'

—arxano

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Arkadaşım nedimeydi. Ondan Cancun'da olacak bekarlığa veda gezisi için gelinin payını da ödemesi istenmiş, kendi payının dışında. Aynı zamanda kendi elbisesini, makyajını da kendisi karşılamak zorunda kaldı. Sıra onun düğününe geldiğinde ve roller değiştiğinde ise o gelin sürekli olarak söylenmiş."

—Aero222

12. "Saçımı boyamam istendi çünkü benim saçım koyu sarıydı ve diğer nedimelerinki daha açık sarıydı ve saçımızın aynı olması gerekiyordu."

'Ayrıca yeni bir pırlanta küpe ve bileklik almam gerekiyordu çünkü diğer bütün nedimeler de vardı, hepimizin aynı olmasını istiyordu. O dönemlerde öğrenciydim bu yüzden bütün bunları annem ödemek ödedi.'

—cazboline

13. "13 yaşımdayken kız kardeşimin baş nedimesiydim. Düğün sabahı banyoya girmiştim ve 10 dakika sonra ablamın bağırışını duydum 'Tüylerim tekrar uzamış, tüylerimi tıraş etmen gerek' dedi."

'Birkaç gün önce tüm vücut ağdaya gitmişti ama düğün sabahı ablamın tüylerini tıraşlamak zorunda kaldım.'—jaeannc

14. "Düğün sabahı gelin bütün nedimelere küpe hediye etti. Kulağımdaki deliklerin kapandığını söylediğimde ise boş bir bakışla karşı karşıya kaldım. Bu yüzden nedimelerden biriyle bir odaya gidip kulak deliğimi tekrar açmak zorunda kaldık."

—LeiPewPew

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
312
208
83
65
35
26
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Öykü

#6 90 derece derken? Editör keşke çeviriyi yaparken bir de 90 fahrenheiti celciusa çevirseydin. Hiç mi gözüne batmadı merak ediyorum.

Armağan Gündüz

kerizliğinize doymayın.