Görüş Bildir
Haberler
Tahammül Seviyen Nedir?

Tahammül Seviyen Nedir?

Eda Hakim
22.01.2023 - 13:11

Sınırlarını ne kadar zorlayabiliyorsun? Tahammül seviyenin çok olduğunu mu düşünüyorsun yoksa az mı? Kesin bir yanıta ulaşmak için hazırladığımız testi çözebilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Aşırı gürültülü ortamlarda bulunduğun zaman ne yaparsın?

3. Biriyle konuşurken üçüncü bir şahıs konuşmaya dahil olmaya çalışırsa, ne tepki verirsin?

4. Uzun zamandır beklediğin bir haberi, topluluk içinde alırsan ne yaparsın? (Aldığın haberi kötü olarak değerlendir.)

5. En ufak olaylarda (telefonun çekmemesi, mesajın iletilmemesi vb. durumlarda) nasıl bir tepki verirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendine en çok yakıştırdığın renk aşağıdakilerden hangisi olabilir?

7. Alıngan biri misin? (Dürüst yaklaş.)

8. Kahve insanı mısın yoksa çay mı?

Tahammül seviyen çok fazla!

Sen resmen bir sabır taşısın! Sinirini bozan ve seni iğrendiren birçok şeye şahit olsan da öfkene hakim olup, ani bir tepki göstermemek için kendini dizginleyebiliyorsun. Bir insanın seni sinirlendirmesi için çok çaba sarf etmesi gerekiyor. Empati kurabilen ve olaylara karşı anlayışla  yaklaşabilen bir yapın var. Kimseyi yargılamayan bir tavır sergilemeye  çalışsan da bazı zamanlar beklentinin dışında davranıyorsun. Sevdiklerine karşı çok hassassın ve duygularını gizlesen de değer verdiğin kişilerin yanında kendin gibi davranabiliyorsun. İdrak etmekte zorlandığın ve sınırlarını zorlayan olaylara karşı soğukkanlılığını kaybetmeden hareket etmeye özen gösteriyorsun ve kafanda kurduğun düşüncelerle her daim ikinci planını hazırda bekletiyorsun. Sana karşı iyi davranan kişilere aynı hassasiyeti gösteriyorsun ve vefa duygusuna çok fazla sahipsin. Tahammül seviyen çok yüksek olduğu için kolay kolay kimse seninle laf dalaşına giremiyor.

Tahammül seviyen yok denecek kadar az!

Öfke kontrolünde zorlanan ve kolaylıkla sinirlenebilen bir yapıya sahip olabilirsin. İnsanların ne dediğini, neler yaptığını ve senin hakkındaki düşüncelerini gereğinden fazla kafana takıyorsun, bu durum da sende sinir krizleri yaratıyor. Bir ortamda konuşurken fikirlerine saygı duyulmadığını hissettiğin an çabucak kızabiliyorsun ve hissettiğin duyguları açıkça belli edebiliyorsun. İçine kapanık biri değilsin ve söylemek istediğin şeyleri hiç çekinmeden direkt karşındaki kişiye aktarıyorsun. Tahammül seviyen o kadar az ki bir kişiye veya olaya sinirlendiğin zaman hemen o ortamı terk ediyorsun ve daha sonra düşünüp pişman olabileceğin hareketler sergiliyorsun. Başarıya ulaşmak için her şeyi deniyorsun ve hedeflerin doğrultusundaki adımları gerçekleştirmekten çekinmiyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
95
28
13
10
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Tahammül seviyen yok denecek kadar az!

Beyazcorapsevmem

Tahammūl seviyen çok fazla mı jsgshsvsh bunu bide karşımda ki insanlar duysa keşke

Aylin Kayhan

Tahammül seviyen yok denecek kadar az!