Görüş Bildir
Haberler
Doğduğun Aya Göre Hangi Mitolojik Yaratıksın?

Doğduğun Aya Göre Hangi Mitolojik Yaratıksın?

Eda Hakim
18.12.2022 - 17:07 Son Güncelleme: 20.12.2022 - 13:51

Doğduğun aya göre hangi mitolojik yaratık olduğunu öğrenmek istiyorsan, hazırladığımız bu test tam da sana göre! Hadi testi çöz ve eğlenmene bak! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğduğun ayı seçer misin?

Sen doğduğun aya göre cadısın!

Seni etrafından ayıran en önemli özelliğin aşırı kurnaz olman olabilir. Cadılar her ne kadar mitolojide ve toplum tarafından kötü amaçlara hizmet eden bir yaratık olarak görülse de sen, güzelliğin ve alımlılığınla bu kanıyı çürütebiliyorsun.

Sen doğduğun aya göre deniz kızısın!

Sen girdiğin her ortamda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve sürekli pozitif enerji yaymaya meyilli bir kişiliğe sahip olabilirsin. Saçtığın ışık ve efsanevi auran ile sana bakanı hemen etkileyebiliyorsun. Aynı zamanda oldukça anlayışlı ama pek belli etmesen de sinirli bir karaktere sahip olabilirsin.

Sen doğduğun aya göre perisin!

Sen her daim haklının yanında olan ve adaleti hep savunan biri olabilirsin. Haksızlığa karşı hemen ayaklanıp, sesini çıkarabiliyorsun. Cilvekar hallerin insanların dikkatini çekiyor olabilir. Sürekli hayal kuran ve bu hayal dünyasının içinde kaybolan birisin.

Sen doğduğun aya göre ejderhasın!

Sen, dediğim dedik ve otorite bağımlısı biri olabilirsin. Bulunduğun her ortamda söz hakkı her zaman senin olmalı ve ilgiyi her daim üzerine çekmelisin. Aksi takdirde figüran gibi kaldığını hissedip adeta bir sinir küpüne dönüşebilirsin.

Sen doğduğun aya göre sentorsun!

Senin savaşçı bir ruhun ve zorluklara karşı göğüs geren bir yapıya sahip olabilirsin. Zamanında çok fazla ihanete uğradığın için etrafındaki kişilere karşı daha temkinli ve güvensiz yaklaşıyorsun. Mantığınla hareket eden bir kişiliğe sahipsin ve bu yüzden duygusuz olarak nitelendiriliyor olabilirsin.

Sen doğduğun aya göre anka kuşusun!

Güce ve başarıya çok fazla önem veriyor olabilir. Çevrendekiler tarafından saygı görmek, sevilmek senin için her zaman çok önemli olmuşa benziyor. Başarının basamaklarını teker teker zorlanarak çıkıyorsun ve bunun mükafatını fazlasıyla alacağına sonuna kadar inanıyorsun.

Sen doğduğun aya göre ölüm perisisin!

Sen doğduğun aya göre ölüm perisisin!

Sen, acıyı hissedebilen ve empati yapabilen bir yapıya sahip olabilirsin. Karşındakinin duygularını her zaman anlamaya çalışan ve sürekli düşüncelere kapılan bir kişiliğe sahip olabilirsin. Seni üzen olaylara karşı çok dirençlisin ve duygularını belli etmeyi tercih etmiyorsun.

Sen doğduğun aya göre kurt adamsın!

Sen, kendini etrafından soyutlayan ve kendi alanına çekilmeyi seven bir yapıya sahip olabilirsin. Her zaman soğukkanlısın ve bir şeye karar vermeden önce o şeyi en az 3 kere düşünüyorsun. Sevdiklerine çok fazla değer veriyorsun ve gerçekten dost olarak gördüğün çok az insan mevcut.

Sen doğduğun aya göre elfsin!

Sen, bulunduğun grubun anaç rolünü üstlenen kişisi olabilirsin. İnsanlara, hayvanlara kısacası etrafındaki her canlıya yardım etmeyi seven ve bu yardımlar sayesinde kendini çok iyi hisseden biri olabilirsin. İyi huylusun ve bunu da karşındaki kişiye fazlasıyla yansıtabiliyorsun.

Sen doğduğun aya göre unicornsun!

Masum görüntünün aslında her şeyin farkında olan bir yapıya sahip olabilirsin. Kendinle alakalı memnun hissetmediğin bazı özelliklere sahip olduğunu düşünüyor olabilirsin. Bu da seni bazı zamanlar hırçınlaştırıyor olabilir.

Sen doğduğun aya göre vampirsin!

Sen tabuları yıkan ve kendi bağımsızlığı, özgürlüğü için her şeyi yapabilecek kabiliyete sahip birisin. Mükemmel bir manipülasyon ustası olabilirsin ve bu özelliğin sayesinde de istediğin çoğu şeyi etrafına yaptırtıyor olabilirsin. Her daim 1 numara olmak zorunda gibi hissediyor olabilirsin.

Sen doğduğun aya göre hayaletsin!

Geçmişinde yaptığın hatalarda çok pişman olan ve bu hatalarından her seferinde en az bir ders çıkaran biri olabilirsin. Sana karşı kötü davrana insanlara karşı sen de aynı şekilde davranıyorsun ve kinci bir yapıya sahip olabilirsin.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
190
60
44
27
26
24
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pofudukpofyumak

Sen doğduğun aya göre vampirsin!

Diğdem Çakır

bir akrep daha😅

Diğdem Çakır

Sen doğduğun aya göre vampirsin

KumdanKum

Sen doğduğun aya göre kurt adamsın! Sensin kurt adam.