Görüş Bildir
Haberler
Tutumlu musun?

Tutumlu musun?

Eda Hakim
14.12.2022 - 12:37 Son Güncelleme: 19.12.2022 - 00:05

Tutumlu ve birikim yapmasını iyi becerebilen biri misin yoksa eline geçen her parayı bir şekilde harcayan bir yapıya mı sahipsin? Bunun cevabını hazırladığımız testi çözerek alabilirsin. Hadi testi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. İstediğin bir şeyi alabilmek için para biriktirebiliyor musun?

3. Arkadaşlarınla buluştuğun zaman sürekli para harcıyor musun?

4. Özgüveni yüksek biri olduğunu düşünüyor musun?

5. İradene sahip çıkabiliyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki yiyeceklerden birini seçer misin?

7. Düzenli misin yoksa dağınık mı?

7. Düzenli misin yoksa dağınık mı?

8. Bir renk seçer misin?

Sen tutumlu bir yapıya sahip olabilirsin!

Sen, elindekilerin kıymetini çok iyi bilen ve ihtiyaçların dışındaki harcamalara para vermeyen bir yapıya sahip olabilirsin. Bazı zamanlar canının istediği şeyleri yapıp, içinden geldiği gibi davransan da, sınırlarını iyi bilen ve kendini frenleyebilen bir yapıysa sahipsin. Bulunduğun ortamın en mantıklısı ve doğru kararlar veren kişisi sen olabilirsin. Yakın çevrenle aran çok iyi olabilir ve gerçekten güvendiğin çok az insana sahip olabilirsin. Seni kendisiyle kıyaslayan ve her daim sana özenen kişiler etrafını bir sarmış gibi gözüküyor. Yalancı ve ne yapmak istediğinden emin olmayan insanlara karşı bir tık kaba davranıyor olabilirsin ve bu durumdan da hiç rahatsız değilsin. Sevdiklerine, en çok da  ailene aşırı önem veriyorsun ve onlar için her şeyi yapabilecek güce sahipsin. Hedeflerin ve isteklerin doğrultusunda planladığın adımları gerçekleştirmek için büyük bir çaba sarf ediyorsun ve birikim yaparak hayallerine kavuşmayı yeğliyor olabilirsin.

Sen tutumlu bir yapıya sahip olmayabilirsin!

Sen, gelişigüzel davranıp canının her istediğini uygulamaya çalışan bir yapıya sahip olabilirsin. Anlık yaşamayı seven ve anın tadını çıkarmak için çok uğraşan bir kişiliğe sahip olabilirsin. Seninle iyi geçinemeyen insanlar mevcut ve nefretleri üzerine çeken bir yapıya sahip olabilirsin, bunun sebebini de kıskanıldığını düşünmen olarak yorumluyorsun. Tutumlu bir kişiliğe pek sahip olmayabilirsin, senin için gereksiz olan bir şeyi çok beğenirsen onu hemen alabilmek istiyorsun ve aldıktan sonra da hemen pişman olabiliyorsun. Paranı en çok yemeğe harcıyor olabilirsin ve bu durumdan fazlasıyla şikayetçisin. Sosyal ilişkileri çok kuvvetli olan ve etraftaki insanlarla kolaylıkla iletişim kurabilen bir mizaca sahip olabilirsin. İkili ilişkilerinde çok düşüncelisin ama bazı zamanlar fazla bunaltıcı olabiliyorsun. Birikim bir türlü yapamıyorsun, biriktirdiğin parayı da kısa bir süre sonra harcayabiliyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
10
5
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Thv

tutumlu bir yapiya sahip olmayabilirsin cikti

Gizem Yenikler

Sen tutumlu bir yapıya sahip olmayabilirsin!