Görüş Bildir
Haberler
Bağımlı Olduğun Şey Ne?

Bağımlı Olduğun Şey Ne?

Eda Hakim
12.12.2022 - 21:54

Sen, sence neye bağımlısın? Yapmaktan aşırı hoşlandığın ve bir türlü bırakamadığın bağımlılığının ne olduğunu öğrenmek istiyorsan hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yemek için mi yaşarsın yoksa yaşamak için mi yemek yersin?

3. Seni yoran insan tipi aşağıdakilerden hangisidir?

4. Çay içmeyi mi daha çok tercih edersin yoksa kahve?

5. Modayı takip eden biri misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Sence, bir ilişkide olmazsa olmaz şey nedir?

7. En yakın arkadaşın olacak kişide aradığın en önemli özellik nedir?

8. Hangi mevsim sana daha yakın geliyor?

Sen, abur cubur bağımlısı olabilirsin!

Sen abur cubur yemekten aşırı zevk alan bir yapıya sahip olabilirsin. Sağlığını çok düşünmene rağmen bu kadar sağlıksız lezzetli abur cuburları ve fast foodları yemeye hala devam ediyor olabilirsin. Sebze ve meyveyle pek aran olmayabilir. Seni bıraksalar günün her öğünü bu şekilde beslenebilirsin. O potansiyel sende fazlasıyla mevcut. Yememek için kendini şartlıyor olabilirsin ama çabalarının sonucu hüsran oluyor. Her şeyde iradene sahip çıkabilsen bile abur cubur bağımlılığına söz geçiremiyorsun.

Sen, dizi/film izlemeye bağımlı olabilirsin!

Sen, odana çekilip tek başına bir şeyler izlemeye bayılan bir yapıya sahip olabilirsin. Sürekli düşüncelere dalan ve hayaller kuran bir kişiliğinde mevcut olabilir. Pek dışarıya çıkmayı sevmiyor olabilirsin, daha çok evcisin. Hiç evden çıkmadan sadece kendi istediğin şeyleri izleme şansın olsa bu teklifi asla geri çevirmezsin ve hızını almadan bir sürü şey izleyebilirsin. Bu bağımlılığın da senin film, dizi kültürünü iyi yönde geliştirmiş olabilir.

Sen, sosyal medyaya bağımlı olabilirsin!

Sen, telefonda çok fazla zaman harcayan ve bu yüzden de işlerini bile aksatabilen bir yapıya sahip olabilirsin. Kendinle alakalı çok fazla aşamadığın özelliklerin olabilir. Sürekli yeni hayat planları yapıp, sosyal medya kullanımını azaltmaya yönelik çizelgeler oluştursan da maalesef bu bağımlılıktan bir türlü kurtulamıyorsun gibi gözüküyor.

Sen, alışveriş bağımlısı olabilirsin!

Sen, eline geçen parayı alışverişe harcayan ve daha sonra bundan büyük pişmanlık duyan bir yapıya sahip olabilirsin. Daha tutumlu olmak için kendine ve çevrene söz versen de bu sözü tutman çok kısa sürebiliyor. Seni sen yapan şey ise aşırı cüretkar olman ve bunu herkese karşı kullanabiliyor olman olabilir. Alışveriş bağımlılığının da getirdiği moda ikonluğu sende fazlasıyla bulunuyor olabilir.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
39
20
11
9
6
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Sen, abur cubur bağımlısı olabilirsin! Sen abur cubur yemekten aşırı zevk alan bir yapıya sahip olabilirsin. Sağlığını çok düşünmene rağmen bu kadar sağlıksı... Devamını Gör

Necla Kaplan

Sen, sosyal medyaya bağımlı olabilirsin!

KumdanKum

Sen, abur cubur bağımlısı olabilirsin! Arkadaş sevgi saygı ilkbahardan abur cubura nasıl geldik anlamış değilim 😅