Görüş Bildir
Haberler
'Swinger' Yani Eş Değiştirme Partisine Katıldıkları İddia Edilen Dünyaca Ünlü İsimler Sizi Dumura Uğratacak

etiket 'Swinger' Yani Eş Değiştirme Partisine Katıldıkları İddia Edilen Dünyaca Ünlü İsimler Sizi Dumura Uğratacak

Serngl
12.07.2019 - 10:07

Hollywood yine bildiğiniz gibi...

Öncelikle "Swinger ne kardeşim?" diyorsanız, sizi şöyle alalım. 👇

1. Angelina Jolie

1. Angelina Jolie

Swinger partilerine katıldığı iddia edilen en bomba isimlerden biri Angelina Jolie. Angelina Jolie'nin zaman zaman eş değiştirme partilerine katıldığı söyleniyor. Tabii bu iddiaları güçlendirecek birtakım açıklamaları da var. Güzel oyuncu Brad Pitt ile birlikteyken, ”Sadakatin bir ilişkide olmazsa olmaz olduğunu düşünmüyorum. Partnerinizi terk edip arkasından konuşmanız çok daha kötü bir durum. Şimdiye kadar ne Brad ne de ben birlikte olmanın zincirlerle bağlı olduğumuz anlamına geldiğini düşündük.” demişti. Bu açıklamayla birlikte çiftin birlikte oldukları dönemde, 'açık bir ilişki' yaşadıklarını düşünmemek elde değil. Bilemiyoruz tabii detaylarını!

2. Megan Fox

2. Megan Fox

Transformers filminin efsane kadını Megan Fox'un da tıpkı Angelina Jolie gibi bir 'swinger' olduğu söyleniyor. Hatta bu durumun iddia olmaktan bir tık ileri gittiğini de söyleyebiliriz. Belki biliyorsunuzdur, güzel oyuncu 2010 yılından beri Brian Austin Green ile evli ve çiftin çocukları var. Çift söylenenlere göre tamamen açık bir ilişki yaşıyor ve kendi seçtikleri diğer insanlarla birlikte olabiliyor.

3. Demi Moore

3. Demi Moore

Söylentilere göre güzel oyuncu Demi Moore da sık sık 'eş değiştirme' partilerine katılan isimlerden. Özellikle 2013 yılında ayrıldığı ve sekiz yıl evli kaldığı Ashton Kutcher ile açık bir ilişki yaşadıkları ve swinger partilerine katıldıkları söyleniyordu.

4. Pink

4. Pink

Şarkıcı ve söz yazarı Pink'in de 'swinger' olduğuna dair iddialar var. Pink'in 2006 yılından beri evli olduğu Carey Hart ile eş değiştirme partilerine katıldığı söyleniyor. İkilinin açık bir ilişki yaşadığı, ancak bu durumu zaman zaman her iki tarafın da kaldıramayarak ilişkilerine yansıttıkları da konuşulanlar arasında.

5. Justin Timberlake

5. Justin Timberlake

Bir zamanlar şarkılarıyla hepimizin kalbinde taht kuran Justin'in de swinger olduğu söyleniyor. Justin 2012 yılından beri güzel oyuncu Jessica Biel ile evli, belki biliyorsunuzdur. İkilinin zaman zaman eş değiştirme partilerine katıldıkları iddia ediliyor. Bu iddia ne kadar doğrudur bilemiyoruz ama Justin'in Jessica ile diğer kadınlarla birlikte olabilmesine olanak tanıyan bir anlaşma yaptığı söyleniyor. Yani görünüşe göre bu, tek taraflı açık bir ilişki gibi duruyor!

6. George Clooney

6. George Clooney

O kadar isim varken, George Clooney eksik kalsa olmazdı tabii. George Clooney 2014 yılından beri avukat Amal Alamuddin ile evli, biliyorsunuzdur. İkilinin açık bir ilişki yaşadıkları ve başkalarıyla da istedikleri zaman birlikte olabildikleri konuşuluyor. Vay be, şaşırmadık desek yalan olur!

7. Zac Efron

7. Zac Efron

Swinger Hollywood'da düşündüğümüzden çok daha yaygın gibi görünüyor. Yakışıklı oyuncu Zac Efron da iflah olmaz bir 'swinger'mış. Yani en azından iddialar o yönde...

8. Rachael Ray

8. Rachael Ray

Rachael Ray'in 2005 yılından beri evli olduğu John M. Cusimano'nun New York'taki özel bir swinger kulübüne üye olduğu iddia ediliyor. Kendisi aynı zamanda sık sık oradaki seks işçisi kadınlarla da takılıyormuş. Tabii yalnızca John değil, Rachael Ray'in de eşiyle birlikte bu partilere katıldığı ve eş değiştirdikleri konuşuluyor.

9. John F. Kennedy

9. John F. Kennedy

John F. Kennedy'nin evliyken Marilyn Monroe da dahil birçok kadınla birliktelik yaşadığı zaten biliniyor. Eşini daima genç kadınlarla aldatan Kennedy, işi bununla da bırakmamış. Bu genç kadınlarla swinger partilerine de katılmış.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
402
177
117
39
35
28
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?