Görüş Bildir
Haberler
Survivor Yarışmacısı Evrim Keklik Korkuttu! Evrim Keklik Sakatlandı mı? Evrim Keklik Diskalifiye mi Olacak?

Survivor Yarışmacısı Evrim Keklik Korkuttu! Evrim Keklik Sakatlandı mı? Evrim Keklik Diskalifiye mi Olacak?

Tv8 ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor, All Star formatı ile başladı. Sevilen yarışma programında bu sezon daha önceden tanıdığımız isimleri görüyoruz.  Dün akşam yayınlanan fragmanında bir yarışmacı sakatlandı. Survivor 2022'de gönüllüler takımında yarışan  Evrim Keklik sakatlandı. Yayınlanan fragmanda parkurda sert bir  düşüş yaşayan Evrim Keklik yerde acı içerisinde kıvranırken 'Annemi istiyorum' sözleri ile izleyenleri korkuttu. Programın sıkı takipçileri 'Survivor Evrim Keklik sakatlandı mı, ne oldu, diskalifiye mi olacak? sorularının cevaplarını arıyor. Peki, Survivor Evrim Keklik sakatlandı mı, sağlık durumu ne oldu, diskalifiye mi olacak? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor 2022 All Starda haftanın son dokunulmazlık oyununda gönüllüler takımında yarışan Evrim Keklik sakatlığı ile korkuttu. Parkurdaki sert bir düşüş yaşayan  yarışmacıyla ilgili olarak yarışmanın takipçileri 'Survivor Evrim Keklik sakatlandı mı?' sorusuna cevap arıyor.  Yarışmacının acı içerisinde yerde kıvranırken 'Annemi istiyorum' sözleri izleyicileri üzdü.

Survivor Evrim Keklik Sakatlandı mı?

Survivor Evrim Keklik Sakatlandı mı?

Merve ile Gizem'in karşı karşıya geldiği oyunda parkurdan inmeye çalışan Evrim Keklik sakatlık yaşadı. Yere düşerek bacağını tutmaya başlayan Evrim herkesi korkuttu. Yarışmacının sağlık durumu bu akşam yayınlanan bölümde  belli olacak.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın