Görüş Bildir
Haberler
Survivor Poyraz'dan Zehir Zemberek Sözler: Onları Burada Görmek İstemiyorum!

Survivor Poyraz'dan Zehir Zemberek Sözler: Onları Burada Görmek İstemiyorum!

Seyirciyi TV8 ekranlarına kilitleyen Survivor 2021'in 9 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümünde kıyamet koptu. Finale sayılı günler kala hızlı eleme sistemine geçilen yarışmada, mavi takımın yıldızı Poyraz bir ismi eleme potasına yolladı. Poyraz'ın ismi söylerken yaptığı açıklama ise herkesi şaşırttı.  İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

'Survivor 2021' tüm heyecanıyla yayınlanmaya devam ediyor. Son olarak Steven'ın veda ettiği yarışmada 9 Haziran akşamı yeni bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Bireysel olarak yarışan yarışmacılar rakiplerini tek tek eledi.

Survivor'da hemen hemen her gün dokunulmazlık için ter döken yarışmacılar, potaya düşmemek için mücadele etti. Dün akşam oynanan oyunun galibi Poyraz oldu ve bir ismi eleme potasına yolladı. Poyraz'ın ismi söylerken yaptığı açıklama ise herkesi şaşırttı.

Onları Burada Görmek İstemiyorum!

Onları Burada Görmek İstemiyorum!

Kırmızı takımdan Batuhan ve Aleyna'yı potaya yollamayı düşündüğünü söyleyen Poyraz, 'burada görmek istemediğim iki isim' dedi.

Poyraz yaptığı açıklamada, 'Bu hafta stretejik düşünüyordum. Kendi takımımdan birini söyleyecektim ama bu oyundan sonra fikrim değişti. Burada görmek istemediğim iki oyuncu var. İnşallah diğer oyunları da kazanırsam aynı şekilde devam edeceğim' ifadelerini kullandı.

Sonuna Kadar Burada Kalacağım!

Sonuna Kadar Burada Kalacağım!

Poyraz'ın sözlerine sinirlenen ve ilk eleme adayı olan Batuhan, 'Potaya girmekten korkmuyorum, yanıma gelecek iki kişiyi de bekliyorum. Performansıma da sevenlerime de güveniyorum. Daha yolum uzun sonuna kadar burada kalacağım İnşallah' cevabını verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
lyssa

Poyraz kendini tam olarak ne saniyor bilmiyorum ama bu herkese ustten bakma herkesi kucumseme ve bel alti vurma hareketlerine devam ettigi surece sampiyonlug... Devamını Gör