Görüş Bildir
Haberler
Survivor İlayda Şeker Kimdir? İlayda Şeker Nereli, Kaç Yaşında?

Survivor İlayda Şeker Kimdir? İlayda Şeker Nereli, Kaç Yaşında?

Müge Kakşi
15.01.2021 - 15:12

Tv8 ekranlarında 9 Ocak Cumartesi günü başlayan Survivor 2021'in yarışmacıları merak ediliyor. Bu oyunculardan biri de ünlüler takımında yer alan İlayda Şeker! Gönüllüler takımında başlamasının ardından ünlüler takımına geçen İlayda Şeker gündemde yer alan yarışmacılar arasında. Peki, İlayda Şeker kimdir? İlayda Şeker kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlayda Şeker Kimdir?

İlayda Şeker Kimdir?

İlayda Şeker, 1994 yılında Nevşehir’de dünyaya geldi. 18 yaşına kadar ailesiyle birlikte Nevşehir Ürgüp’te yaşayan Şeker, üniversiteyi kazandıktan sonra şehir değiştirdi. Üniversiteyi Sakarya'da tamamlayan genç yarışmacı, lisansını tamamladıktan sonra İstanbul’da yaşayan dedesinin yanına taşındı. İlayda Şeker, 'İnsülinlerinizi hazırlayın, şekerinizi yükseltmeye geliyorum.' sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

Renkli bir kişiliği olduğunu ve sporcu kimliği olmadan da bir şey başarabileceğine inanan bir isim olduğunu vurgulayan Şeker, ‘ Hiçbir oyun oynanmadan ne kazanılır ne de kaybedilir. Ben bu oyunu kaybetmeye değil, kazanmaya geliyorum ' ifadelerini kullandı. Öte yandan İlayda Şeker'in özel hayatına dair bilgiler de araştırılan konular içerisinde yer almaktadır. Survivor ünlüler takımı yarışmacısı İlayda Şeker'in evli olmadığı biliniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın