Görüş Bildir
Haberler
Survivor Finalindeki Görüntülere Bakan Koca'dan Tepki: 'Tedbirlere Uymayanlar Biraz İzole Olsun'

etiket Survivor Finalindeki Görüntülere Bakan Koca'dan Tepki: 'Tedbirlere Uymayanlar Biraz İzole Olsun'

Survivor 2020'nin finalinde sosyal mesafe kuralının hiçe sayıldığı görüntüler sosyal medyada tepki toplarken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sadece sıradan vatandaşları uyarmakla suçlanmış ve bu görüntülere sessiz kaldığı için eleştirlerin hedefi olmuştu. Bugün söz konusu görüntüleri paylaşan Bakan Koca, 'Tepkiler haklı. Düğün yeri, pazar yeri, dolmuş yeri uyarılarına show amaçlı ortamlar çok daha fazla dâhil. Tedbirlere uymayan hayranlarla ünlüler, gözden biraz izole olmalı' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Survivor 2020 final programında ve program sonrasında ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada tepkilere yol açmıştı.

Yarışmacıların ve izleyenlerin sosyal mesafe kuralına uymadığı görüntüler Sağlık Bakan Fahrettin Koca'nın da gündemindeydi.

Yarışmacıların ve izleyenlerin sosyal mesafe kuralına uymadığı görüntüler Sağlık Bakan Fahrettin Koca'nın da gündemindeydi.

Twitter hesabından program sonrası çekilen görüntüleri paylaşan Koca, 'SURVIVOR 2020 FİNAL programında, COVID-19 tedbirlerine uyulmaması tepkilere yol açtı. Tepkiler haklı. Düğün yeri, pazar yeri, dolmuş yeri uyarılarına show amaçlı ortamlar çok daha fazla dâhil. Tedbirlere uymayan hayranlarla ünlüler, gözden biraz izole olmalı.' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakan'ın tepkisine yanıt veren Acun Ilıcalı ise "İstenmeden oluşan bir durum oldu" dedi. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
217
52
44
23
8
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mustafa Kaya

survivor takip edenlerden ne bekliyonuz mk

Kayıp

aynen👏

Yunus Emre Olcay

Acun'un maddi gelirine göre ağır bir ceza basın sayın bakanım. vatandaş mecburen binmek zorunda kaldığı dolu dolmuşda filan maaşının yarısını bırakırken, mas... Devamını Gör

arslanoglu

Cezayı basın