Görüş Bildir
Haberler
Survivor Eleme Adayları Belirlendi! Survivor Ünlüler İlayda Şeker Kimdir?

Survivor Eleme Adayları Belirlendi! Survivor Ünlüler İlayda Şeker Kimdir?

Müge Kakşi
26.01.2021 - 11:58

Survivor'da 3. haftanın dokunulmazlık oyununu iki takım da birer kez kazandı. İlk oyunu Gönüllüler takımı kaybetti. Ardından takımların oylamaları ile iki takımdan da bir kişi eleme adayı olarak belirlendi. Yarışmaya önce Gönüllüler takımında başlayıp ardından Ünlüler takımına geçen İlayda Şeker oy birliğiyle eleme adayı olarak belirlendi. Peki Survivor 2021 Ünlüler takımı yarışmacısı olan İlayda Şeker kimdir, İlayda Şeker nereli ve kaç yaşında? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haftanın Eleme Adayları Kimler Oldu?

Haftanın Eleme Adayları Kimler Oldu?

Survivor'da 3. haftanın dokunulmazlık oyunlarını iki takım da birer kez kazandı.

İlk oyunu kaybeden Gönüllülerde oylama sonucu eleme potasına giden isim Aleyna oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında eleme adayı ise İlayda olarak belirlendi.

Salı günü açıklanacak SMS birincileri tarafından söylenecek iki isim ile haftanın eleme adayları netlik kazanacak.

Survivor İlayda Şeker Kimdir?

Survivor İlayda Şeker Kimdir?

Ünlüler takımı kadrosunda yer alan İlayda Şeker 1994 yılı doğumlu. Nevşehir’de dünyaya gelen Şeker, 18 yaşına kadar ailesiyle birlikte Nevşehir Ürgüp’te yaşamasını sürdürdü. Üniversiteyi kazandıktan sonra şehir değiştiren Survivor İlayda, Sakarya Üniversitesi mezunu. Genç yarışmacı, lisansını tamamladıktan sonra İstanbul’da yaşayan dedesinin yanına taşındı.

İlayda Şeker, 'İnsülinlerinizi hazırlayın, şekerinizi yükseltmeye geliyorum.' sözleriyle çok konuşulmuştu.

Gönüllüler Takımından Ünlüler Takımına Geçti

Gönüllüler Takımından Ünlüler Takımına Geçti

Survivor İlayda Şeker, 2021 Survivor'ın ilk bölümünde gerçekleştirilen konseyle birlikte gönüllüler takımından ünlüler takımıına geçmiştir. Konseyde Acun Ilıcalı, gönüllüler takımına tek tek sorarak, ünlüler takımına kimin gitmesi gerektiği sorusunu yöneltti. İlayda Şeker gelişmenin ardından, 'mavi takımda yarışmak nasip olmadı Acun Bey, ünlüler yarışacağım kazanacağım, eminim, üzgünüm bu takımdan gittiğim için' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın