Görüş Bildir
Haberler
Survivor'da İlk Eleme Adayı Kim Oldu? 15 Ocak 2022 Sürgün Kampına Kim Gitti? Survivor All Star Eleme Adayı...

Survivor'da İlk Eleme Adayı Kim Oldu? 15 Ocak 2022 Sürgün Kampına Kim Gitti? Survivor All Star Eleme Adayı...

TV 8 ekranlarında yeni sezon hayatına başlayan 2022 Survivor All Star Ünlüler ve Gönüllüler takımı, 15 Ocak Cumartesi ilk bölümde zorlu parkurda yarıştılar. Survivor All Star 2022’de ödül oyunu sonrasında dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ile Gönüllüler, ilk dokunulmazlığı kazanmak için kıran kırana mücadele etti. Peki, Survivor All Star ilk eleme adayı kim oldu, sürgün kampına kim gitti? İşte merak edilen soruların cevabı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

15 Ocak Cumartesi ilk bölümü ile ekrana gelen Survivor All Star’da ilk dokunulmazlık oyunu büyük mücadeleye sahne oldu.Gecenin sonunda ise kritik konsey yapıldı.  Peki, Survivor All Star ilk eleme adayı kim oldu, sürgün kampına kim gitti?

Survivor'da İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor'da İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor'da en çok oyu alan yarışmacı Sürgün Kampına gidecek ve birinci gitme adayı olacak. Sakatlanan Barış adının yazılmasına anlam veremedi. 

Survivor'da Barış, Batuhan'a bir oy çıkarken Furkan, Merve, Sercan ve Birsen'e 2 oy verildi. Son oy Birsen için verildi. Oylama sonucuna göre Birsen Bekgöz ilk eleme adayı oldu. Birsen, Sürgün Kampı adasında tek başına kalacak.

Sürgün Kampına Kim Gitti?

Sürgün Kampına Kim Gitti?

Birsen Bekgöz, ''Bu adada kalmak beni daha çok korkutur. 3'te 2 yaptım. Ama geri döneceğim.'' dedi. Sürgün Kampına Birsen gitti. Birsen Salı günü oylamaya gelecek ve Çarşamba günü eleme için de gelecek. 

Sürgün kampına giderken Birsen Bekgöz, ''Oyun yeni başlıyor'' diyerek rakiplerine göz dağı verdi. Yarın yarışmada dokunulmazlık oyunu gerçekleşecek.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın