Görüş Bildir
Haberler
Survivor Batuhan Kimdir? Batuhan Karacakaya Nereli, Kaç Yaşında?

Survivor Batuhan Kimdir? Batuhan Karacakaya Nereli, Kaç Yaşında?

Survivor Batuhan kimdir sorusu, başarılı yarışmacının elenmesinin ardından yeniden gündeme geldi. Survivor'ın 2021 sezonunda gösterdiği performansları ile yarışmaya damga vuran genç oyuncu bu hafta elenerek Survivor macerasını tamamladı. Aşkı Memnu dizisinde Bülent karakteri ile yıldızı parlayan Batuhan Karacakaya bir çok dizi projesinde yer aldı. En son Diriliş Ertuğrul'da oynayan 24 yaşındaki oyuncu, 4 tane sinema filminde rol aldı. Peki Batuhan Karacakaya kimdir, kaç yaşında? İşte Batuhan Karacakaya hakkında merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor Batuhan Kimdir?

Survivor Batuhan Kimdir?

Batuhan Karacakaya 5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul doğumlu. Batuhan Karacakaya'nın yükselişi ise Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat gibi isimlerle birlikte rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi ile olmuştur. İki sezon boyunca oynadığı bu dizide Batuhan Karacakaya, Ziyagil Ailesinin küçük oğlu Bülent Ziyagil karakterini canlandırmıştır. Ardından Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol almış ve bu dizide de Mert Karakteri ile ekrana gelmiştir.

Batuhan Karacakaya ayrıca sinema filmlerinde de rol almıştır. Aşk Tesadüfleri Sever filminde Mehmet Günsür 'ün çocukluğunu canlandırmıştır.

Ekranlardan bir süre uzak kalan genç oyuncu Batuhan Karacakaya, yaşadığı değişim ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Diriliş Ertuğrul adlı dizide Batuhan Karacakaya, Engin Altan Düzyatan 'ın canlandırdığı Ertuğrul karakterinin kardeşi Dündar'ı oynadı.Batuhan Karacakaya Nişantaşı Üniversitesi İngilizce Mimarlık Bölümü’nden mezun olmuştur. Batuhan Karacakaya 2018 yılında verdiği bir röportajda İngilizce mimarlık okuduğunu, babasının da mimar olduğunu, inşaat işlerine aşina olduğunu söylemişti.

Survivor Batuhan'ın Rol Aldığı Yapımlar?

Survivor Batuhan'ın Rol Aldığı Yapımlar?
  • Diriliş: Ertuğrul (TV Dizisi, 4 Sezon, Dündar Bey, 2016-2017)

  • Uzun Hikaye (Mustafa (15 Yaş, Sinema Filmi, 2012)

  • Umutsuz Ev Kadınları (TV Dizisi, 3 Sezon, Mert, 2011-2013)

  • Sen De Gitme (Selim, TV Dizisi, 2011)

  • Aşk Tesadüfleri Sever (Özgür, Sinema Filmi, 2011)Bekle Beni (Salih, Sinema Filmi, 2010)

  • Dersimiz Atatürk (Sinema Filmi, 2009)

  • Aşk-ı Memnu (TV Dizisi, 2 Sezon, Bülent Ziyagil, 2008-2009)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın