Görüş Bildir
Haberler
Survivor All Star'da Yeni Kural! Sürgün Kampı Nedir, Nasıl Uygulanacak? Sürgün Kampı Adasına Kim Gitti?

Survivor All Star'da Yeni Kural! Sürgün Kampı Nedir, Nasıl Uygulanacak? Sürgün Kampı Adasına Kim Gitti?

Müge Kakşi
16.01.2022 - 00:49

15 Ocak Cumartesi günü TV8 ekranlarının popüler yarışması Survivor başladı. İzleyicilerin heyecanla beklediği Survivor bu sene Survivor All Star şeklinde ekranlarda yer alırken yarışmacılar arasında eski Survivor isimleri de yer aldı. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Survivor'da bu akşam Acun Ilıcalı yeni bir konsept açıkladı. Bazı yarışmacıların sürgün kampına gideceği açıklanırken izleyiciler araştırmaya koyuldu. Peki Survivor sürgün kampı nedir? Sürgün kampı adasına kim gidecek? İşte Survivor All Star sürgün kampına dair Acun Ilıcalı'nın açıklamaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor Surgün Kampı Nedir, Nasıl Uygulanacak?

Survivor Surgün Kampı Nedir, Nasıl Uygulanacak?

Survivor All Star'ın başlamasının ardından yeni kurallarda açıklandı. Bu sene farklı bir konsept olacağını açıklayan Acun Ilıcalı, ''Sürgün kampını başlatıyorum.'' dedi. Acun Ilıcalı, ''Bu akşam buradan biri ayrılacak ve tek başına kalacak!'' dedi.

Acun Ilıcalı, ''Dört gün orayı çıkaramayacak 10 yarışmacı sayabilirim. Saatlerin zor geçtiğini biliyorum. Onun dışında ilk giden 24 saat boyunca tek kalacak. İkinci giren iki kişiyle yaşayacak. Oraya gidenin Allah yardımcısı olsun.'' dedi.

Bir yarışmacı seçilecek ve o kişi sürgün adasına gidecek. İkinci, üçüncü ve dördüncü yarışmacılar da gittikten sonra dört yarışmacıdan biri Survivor'dan elenecek. Kalan yarışmacıların adada günleri yalnız geçirecek ve daha sonra geri dönecekler.

Survivor Sürgün Kampı Kuralları

Survivor Sürgün Kampı Kuralları
  • Ödülden de faydalanmayacaklar, günlük erzaklarını tüketebilecek.

  • Hiçbir şekilde oyunlara giremeyecekler.

  • Yarışmacılar hiçbir şekilde diğerleriyle iletişim kuramayacak.

  • Dört yarışmacı beraber kalacak.

  • Tamamen ayrı bir yerde bir kamp olacak ve iletişim kurmak yok.

Sürgün Adasına Giden İsim Birsen Oldu

Sürgün Adasına Giden İsim Birsen Oldu

Sürgün kampına ilk gidecek isim ise belirlendi. Sürgün kampına gidecek isim için oylama yapıldı ve Birsen 4 oyla sürgün kampına ilk giden yarışmacı oldu. 

Birsen Bekgöz, ''Bu adada kalmak beni daha çok korkutur. 3'te 2 yaptım. Ama geri döneceğim.'' dedi. 5 gün boyunca sürgün adasında iletişimsiz bir şekilde kalacak Birsen Salı günü oylamaya ve Çarşamba günü de eleme için gelecek.

Survivor'da Performans Önemli Olacak

Survivor'da Performans Önemli Olacak

Yarışmacı grubunda herkes her şeyini ortaya koyarak adada kalmak ve finale gitmek istiyor. Survivor tarihinin en iddialı yarışmacılarının bu yıl yer aldığını belirten Acun Ilıcalı, ''İki şeye önem veriyoruz. Elemelerin daha ön planda ödüllerin daha arka planda olması lazım. Ödüllerin büyüklüğü mükemmel olacak. Ama dokunulmazlık oyunu sayısını üçe çıkardık. Üç dokunulmazlık oynayacaksınız. Üç dokunulmazlığın sonunda üç aday çıkacak. İkinci radikal değişikliği de şu artık performans oyunu birincilerine daha çok avantaj sağlıyoruz. Sizin bizden tek isteği olmuştu performansımız iyiyken onun avantajını yaşayalım dediniz. Bu sene o avantajı yaşayacaksınız. Performansı iyi olan yarışmacılar dokunulmazlık sahibi olacak. Haftalık performansa bakacağız. Son bir haftanın performansına bakacağız. Böylece kendinizi güven altına alma şansınız olacak. Eğer çok başarılıysanız Survivor'da elenme ihtimaliniz azalacak. Aday sayısını da bütün takımı oylatarak değil sadece adayları oylatacağız. Aday sayısını artıracağız ve iddialı yarışmacılar elenmeyecek. '' cümlelerini belirtti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın