Görüş Bildir
Haberler
Survivor'a Katılsaydın Kaçıncı Haftada Elenirdin?

etiket Survivor'a Katılsaydın Kaçıncı Haftada Elenirdin?

Aburoski
19.02.2020 - 13:00

Dünyanın en zor yarışmalarından biri olan Survivor 2020 nihayet başladı. Daha başlar başlamaz ağlayanlar, gitmek isteyenler bile oldu. Bakalım sen katıldığında bu zorluğa ne kadar dayanabileceksin? 

Hadi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Evet söyle bakalım acıktığında sinirli olur musun?

3. Hiç metrobüsle Beylikdüzü-Söğütlüçeşme arasında ayakta gittin mi?

3. Hiç metrobüsle Beylikdüzü-Söğütlüçeşme arasında ayakta gittin mi?

4. Bize gerçekleri söylemeni istiyoruz! Bu zamana kadar hiç herhangi bir dedikodu yayıp ortalığı karıştırdın mı?

5. Peki, bunlardan hangisi senin için genel olarak çok da önemli değil...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Medeni durumunu da söyler misin bize?

6. Medeni durumunu da söyler misin bize?

7. Yakın arkadaşım dediğin insanın senin arkandan iş çevirdiğini öğrendiğinde ne yaparsın?

8. Peki son olarak, sırada hangi şekil var?

8. Peki son olarak, sırada hangi şekil var?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

1 hafta bile zor dayanacaksın!

1 hafta bile zor dayanacaksın!

Kendinden çok emin bir şekilde Survivor adasına adımını atacaksın ama daha ilk günden arkana bakmadan kaçma isteyeceksin. Tıpkı bu seneki Survivor'da yarışan evrim gibi adaya gitmeden önce esip gürleyip daha sonra ağlayarak 'beni burdan götürün!' diyeceksin. Zorlu şartlara dayanacak bir gücün yok senin. Açlık, uysuzlukluk, özlem birleşince aşırı derecede agresif biri olacaksın ve bu agresifliğin diğer yarışmacılarla iletişimini olumsuz yönde etkileyecek. E haliyle huysuz huysuz etrafta dolanıp yarışmalarda da iyi bir performans gösteremeyince takım arkadaşların seni göndermek için ortaklaşacak. Yani onlara kızma. Biraz da sen kaşındın gibi...

Sana 1 hafta yeter de artar bile zaten. Daha fazla kalman hem bedenen hem de ruhen yıpranmana neden olur. Sende Survivor ruhu yok. :)

5. haftada sana güle güle diyecekler!

5. haftada sana güle güle diyecekler!

İlk haftalar her şey çok güzel olacak. Sanki herkes birbirleriyle arkadaşmış gibi görünecek sana fakat aslında elenince hiç de öyle olmadığını anlayacaksın. Sen iyi niyetinin kurbanı olacaksın. 4. haftada gruplaşmalar başlayacak ve bu gruplara dahil olmayanlar eleme potasına gönderilecek. E sen de herkesle iyi anlaşan bir insan olduğun için herhangi bir gruba dahil olmayacaksın. E tek başına dolaşanı yerler. Seni de 5. hafta gönderecekler. Bunu performansın iyi olmasına rağmen yapacaklar. Anlaştığın, sevdiğin insanlar bi bakmışsın senin kuyunu kazmışlar. Senin yüzüne gülüp arkandan öyle işler çevirecekler ki aklın hayalin duracak.

Neyse, bu seferlik böyle olsun. Sen elinden geleni yapacaksın sonuçta. Bırak onlar hainlikleriyle kalsın. :)

Sonlara yaklaşmışken eleneceksin!

Sonlara yaklaşmışken eleneceksin!

Bu kadar zorlu bir yarışmada 10. haftada elenmek insana epey koyar. Çok başarılı bir yarışmacıyken artık daha fazla yarışmanın zorlu şartlarına dayanamayacaksın ve bu nedenle performansında gözle görülür bir düşüş yaşanacak. Oyunlara çıkmak istemeyeceksin. Açıkçası takıma bir yararın olmayacak. Sadece oyunlarda da değil, adada da hiçbir işle ilgilenmeyeceksin. Bu durum takım arkadaşlarının da gözünden kaçmayacak. Bu nedenle senin ismini yazacaklar ve 10. hafta adaya veda edeceksin. Giderken açıkcası üzülmeyeceksin çünkü o saatten sonra takıma herhangi bir yararının olmayacağını sen de çok iyi bileceksin.

Senin için iyisiyle kötüsüyle güzel bir tecrübe olacak. Zaten adaya gelirken finale çıkmak gibi bir isteğin de yoktu. Anı biriktirmek senin için daha önemliydi. :)

Maalesef finalden önceki hafta gideceksin!

Maalesef finalden önceki hafta gideceksin!

Vallahi kimse senin yerinde olmak istemez. Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken, belki de şampiyon olacakken finalden bir hafta önce eleneceksin! Survivor şartlarına tamamen ayak uyduracaksın ve takım arkadaşların tarafından da çok sevileceksin. Herkesle aran iyi, performansın süper ama sonlara doğru az kişi kalınca maalesef birinin isminin yazılması gerekecek ve o kişi de sen olacaksın. Az kişi olunca başka seçenek de kalmayacak açıkçası. Sana şampiyon gözüyle bakılacağı için elendiğinde seni seven herkes çok üzülecek. Acun Ilıcalı bile üzülecek yani o derece...

Sen elinden geleni yapacaksın. Survivor'un unutulmayacak yarışmacıları arasına gireceksin. Bu bile sana yeter değil mi?

Son 2 kişiden biri olacaksın!

Son 2 kişiden biri olacaksın!

Evet, sonunda haftalardır süren bu zorlu yarışma bitecek ve Kıbrıs'a gidecek o son 2 kişiden biri olacaksın! Final haftası hem eğlenceli hem de aşırı derecede stresli geçecek. Artık ada hayatının o zorlayan durumları artık yok. Sıcak su, yemek, yumuşak yatak ve sevdiklerinle gidereceğin özlem seni kendine getirecek. Yapacağın tek şey halkın verdiği oyları beklemek olacak. Final gecesi geldiğinde aşırı derecede heyecanlanacaksın, kalbin yerinden çıkacakmış gibi hissedeceksin. Survivor'un en başarılı yarışmacılarından biri olarak o koltuğu en başından beri hak ediyordun zaten. 

Fakat oylama sonuçları açıklandığında ne yazık ki şampiyon olamadığını öğreneceksin! Diğer rakibin senden çok az farkla Survivor'ın şampiyonu olacak. Üzülmeyeceksin çünkü senin için Kıbrıs'a gelip o final koltuğunda oturmak bile büyük bir başarı. Güzel anılarla birlikte oradan ayrılacaksın. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
653
381
223
176
148
92
91
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Tirimoglu

son soru ne alaka?

Gizem Yenikler

Maalesef finalden önceki hafta gideceksin!

ottoman_grndsn

Testi hangi kriterlere göre hazırladınız acaba ? Vallahi kimse senin yerinde olmak istemez. Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken, belki de şampiyon olacakken fi... Devamını Gör