Görüş Bildir
Haberler
Süper Loto Çekiliş Sonuçları Açıklandı! 12 Kasım Süper Loto Sonuçları Sorgulama Sayfası...

Süper Loto Çekiliş Sonuçları Açıklandı! 12 Kasım Süper Loto Sonuçları Sorgulama Sayfası...

Sunay Korkmaz
12.11.2020 - 20:51

 12 Kasım Süper Loto sonuçları saat 21:30'da belli oldu. Milli Piyango tarafından açıklanan sonuçlara göre bu haftanın şanslı rakamları 2, 20, 41, 42, 58, 60 oldu. Salı, perşembe ve pazar günü olmak üzere haftanın 3 günü çekilen Süper Loto'da bu hafta büyük ikramiye 11.149.596 TL oldu. İşte Süper Loto çekiliş sonuçları sorgulama sayfası...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

12 Kasım Süper Loto sonuçlarına göre; bugün 6 bilen olmadı ve ikramiye devretti. 5 bilenlerin sayısı ise 17 kişi olarak açıklandı.

Süper Loto sonuçlarını sorgulamak için tıklayın

Süper Loto'da İkramiye Dağılımı Nasıl Olur?

Süper Loto'da İkramiye Dağılımı Nasıl Olur?

Her çekilişte 2 ya da 6 bilen ikramiye kazanır. Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

Süper Loto Nasıl Oynanır?

Süper Loto Nasıl Oynanır?

Süper Loto kolonları 1 ve 60 arasındaki sayılardan oluşur. Bu sayılardan her kolonda 6 seçim yapmalısınız. Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Süper Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Tek kolon ücreti ise 3 TL’dir.

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın