Görüş Bildir
Haberler
Süper Lig’de Kader Haftası! Süper Lig Maçları Saat Kaçta Başlayacak?

Süper Lig’de Kader Haftası! Süper Lig Maçları Saat Kaçta Başlayacak?

Süper Lig’de bu akşam şampiyon belli olacak. Büyük çekişmeye sahne olan ligde, şampiyon averajla belli olabilir. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş’ın ve Fenerbahçe’nin kaybetmesi, Galatasaray’ın kazanmasıyla ligin rengi değişmişti. Bu akşam Beşiktaş deplasmanda Göztepe ile, Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor ile ve Galatasaray kendi sahasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Peki, Süper Lig maçları ne zaman, saat kaçta başlayacak? Kim nasıl şampiyon olur? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Lig Maçları Saat Kaçta?

Süper Lig Maçları Saat Kaçta?

Bu akşam ligde 10 maç birden oynanacak. İşte maçların başlama saatleri…

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Nasıl Şampiyon Olur?

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Nasıl Şampiyon Olur?

Zirvedeki Beşiktaş ile Galatasaray ikili averajda eşit durumda bulunurken, sezon sonunda olası puan eşitliğinde şampiyonu genel averaj belirleyecek. Ligde Beşiktaş'ın +44, Galatasaray'ın ise +42 averajı var.

Beşiktaş ile Galatasaray kazanırsa, siyah beyazlı takım genel averajda üstünlüğünü korursa şampiyonluğunu ilan edecek.

Beşiktaş berabere kalır, Galatasaray yenilirse Beşiktaş, Fenerbahçe kazansa bile ikili averajda sarı lacivertli ekibe üstünlük kurduğu için şampiyon olacak.

Beşiktaş tek farklı, Galatasaray üç farklı kazanırsa averaj eşitleniyor. Bu durumda toplam gol sayısına bakılacak ve Beşiktaş şampiyonluğuna ilan edebilecek.

GALATASARAY NASIL ŞAMPİYON OLUR?

Galatasaray ligin son haftasında Yeni Malatyaspor karşısında kazanır, Beşiktaş puan kaybederse sarı kırmızılılar şampiyon oluyor.

Galatasaray berabere kalır, Beşiktaş yenilirse sarı kırmızılılar şampiyonluğunu ilan edecek.

Galatasaray en az 4 farklı, Beşiktaş en fazla 1 farklı kazanırsa sarı kırmızılılar genel averajla 23'üncü şampiyonluğuna kavuşacak.

FENERBAHÇE NASIL ŞAMPİYON OLUR?

Sarı-lacivertlilerin şampiyon olabilmesi için Beşiktaş'ın Göztepe karşısında, Galatasaray'ın da Yeni Malatyaspor'a karşı sahadan mağlubiyetle ayrılması ve Fenerbahçe'nin Kayserispor deplasmanında 3 puan alması gerekiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın