Görüş Bildir
Haberler
Star Wars Hayranlarına Güvenlik Darbesi: Maskeler Aşağı, Işın Kılıcı Serbest

Star Wars Hayranlarına Güvenlik Darbesi: Maskeler Aşağı, Işın Kılıcı Serbest

Batuhan
10.12.2015 - 14:14 Son Güncelleme: 11.12.2015 - 09:32

Jedi ustası Yoda'nın da dediği gibi 'Korku, bizi karanlık tarafa götürür' -- ama İngiltere'de son macerayı kostümlü izlemek isteyen Yıldız Savaşları (Star Wars) seyircilerinin güvenlik kaygıları yüzünden maskelerini çıkarmaları gerekecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Guardian gazetesinde yer alan habere göre yılın en hevesle beklenen filminin gösterimi yaklaşırken, ilk seanslara bilet bulabilen ve Darth Vader, İmparatorluk askeri (Stormtrooper) ve jedi kostümlerini de gardroptan çıkarmış bekleyen sinemaseverleri bir hayal kırıklığı bekliyor.

Gösterimi yapacak büyük sinema zincirlerinden Cineworld bu yıl güvenlik kaygıları nedeniyle seyircilerden maskelerini çıkarmalarının isteneceğini açıkladı.

Filmlerde kullanılan lazer silahlarının taklitleri ve tehlike potansiyeli taşıyan aksesuarlara da güvenlik elemanları tarafından el konabilecek.

Yasakların bir istisnası, Jedi'ların favori silahı ışın kılıcı

Yasakların bir istisnası, Jedi'ların favori silahı ışın kılıcı

Yedinci Star Wars filmi olan 'Güç Uyanıyor'a bilet alan sinemaseverlere Cineworld tarafından yollanan e-postayla önlemler bildirildi.

İngiltere'de 17 Aralık'ta gösterime girecek olan son Star Wars filmi, ABD'de daha oynamadan tüm gişe rekorlarını kırdı ve Kasım ortası itibarıyla gişe hasılatı 50 milyon doları aştı.

ABD sinemalarında 24 saat gösterim

ABD sinemalarında 24 saat gösterim
İçeriğin Devamı Aşağıda

JJ Abrams'ın yönetmenliğini yaptığı filme olan yoğun talebi karşılayabilmek için ABD sinemalarının 24 saat gösterim yapacağı açıklandı.

İngiltere'de de biletlerin 20 Ekim'de satışa çıkarıldığı, sadece ilk günde 200 binden fazla satarak rekor kırdığı açıklandı.

BBC Türkçe

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
4
4
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KediSevici

Hahhahaha ya <3<3<3<3<33<3<3<33<3