Görüş Bildir
Haberler
Star Tv'den Akrep Dizisi İçin Yeni Karar! Akrep Yayından Mı Kaldırılıyor, Akrep Ne Zaman Yayınlanacak?

Star Tv'den Akrep Dizisi İçin Yeni Karar! Akrep Yayından Mı Kaldırılıyor, Akrep Ne Zaman Yayınlanacak?

Sunay Korkmaz
22.02.2021 - 15:38

Bu sezon birçok yeni dizi ile ekranlara gelen Star TV, reyting sıralamalarında tam bir hayal kırıklığına uğradı. Yeni dizilere yer açmak isteyen kanal, birçok dizinin yayın günlerini değiştirmişti. Son olarak, Sol Yanım dizisi günü değiştirilince izleyici kitlesinin çoğunu kaybederek final yapmıştı. Aynı durum şimdi Akrep için söz konusu. Kanal Akrep dizisi için sürpriz bir karar aldı! Peki, Akrep yayından mı kaldırılacak? Akrep ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Perşembe Gününe Alınması Reytingleri Olumsuz Etkiledi!

Perşembe Gününe Alınması Reytingleri Olumsuz Etkiledi!

Demet Akbağ ve Evrim Alasya gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Akrep dizisi  ikilisinin başrolünde olduğu Akrep dizisi, iddialı bir başlangıç yapmıştı. Yayın hayatına Cuma günü başlayan dizi, değişikliğe gidip Perşembe günü yayınlanmaya başlamıştı. Bu değişiklik dizinin reytinglerine olumlu bir katkı sağlamadı. İlk yayınlandığı cuma günü kemik bir izleyici kitlesi oluşturan dizi, Perşembe günleri bu kitleyi az da olsa kaybetti.

Bu sezon Güvercin, Babil, İyi Günde Kötü Günde ve son olarak da geçen hafta Sol Yanım dizilerini düşük reytingler nedeniyle yayından kaldıran Star TV'nin, Akrep hakkında nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyordu.

Akrep Yayından Mı Kaldırılıyor?

Akrep Yayından Mı Kaldırılıyor?

Akrep dizisi hakkında yeni karar beklenirken, TV100'den Birsen Altuntaş önemli bir iddiayı ortaya attı: Star TV yöneticileri kendi hataları nedeniyle düşen reytinglerden sonra diziyi yayından kaldırma konusunda acele etmeyecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın